Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2675
Players nickname
Inok Maradona
Administrators nickname
Zoki_Rokii
Date
Mar 24, 2025
Time
01:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZgdWyC4gt6c

Inok Maradona

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP-a,

Podneo sam zahtev za unban koji je odbijen bez ikakvog detaljnog obrazloženja. Smatram da imam pravo da znam razloge odbijanja, pogotovo jer je moj ban bio rezultat tehničkog problema, a ne namerne zloupotrebe bilo kakvog buga.

Kao što sam već naveo, situacija se dogodila kada sam krenuo u kuću po municiju, ne znajući da će se mašina za štampanje novca automatski aktivirati i propasti kroz zemlju. Odmah smo pozvali administratora da dođe i proveri situaciju, a postoji i POV dokaz gde objašnjavamo adminu šta se desilo. Sam admin nam je rekao da je mašina skroz u zemlji i da ne može ništa da uradi. I pored toga, ja sam kažnjen, što smatram krajnje nepravednim.

Dodatno, naš tim se striktno pridržava pravila servera i nikada nismo koristili bagove u svoju korist. Očekujem da mi bude pruženo jasno obrazloženje zbog čega je moj zahtev odbijen i da mi se omogući fer razmatranje situacije. Ako postoji mogućnost, voleo bih da se o ovome diskutuje sa višim administratorima kako bi se postiglo pravedno rešenje.

Molim vas za odgovore i nadam se konstruktivnoj komunikaciji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom