Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30666
Players nickname
Imran Kennedy
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
03:50
Proofs
https://imgur.com/FtBTqst

tozi 30666

Player
Player
postovana adminstracijo ja se izvinjavam sto sam prekrsio nesto na ovom prelepom projektu zeleo bih ovim putem da se izvinim iz srca i zeleo bih mogao dobiti unban
stvarno zelim igrati na ovom projektu juce sam dobio battle pass i stvarno bih zeleo igrati na ovom serveru igram oko 3 godine na ovom serveru i stvarno se iskreno izvinjavam iz srca zbog toga sto sam radio ovim putem molim muju simbu i abrahama da mi se da druga sansa stvarno zelim igrati na ovom projektu dosao sam 2022 na ovaj projekat i stvarno sam ga zavoleo tu i tamo se ponekad iznerviram al ubrzo se odljutim kad skontam na kakvom projektu igram i koliko prijatelja oko sebe i imam i stvarno bih zeleo igrati na ovom serveru i molim muju simbu i abrahma da mi se da druga sasna sa moja dva id 30666 i 31269 i zeleo bih se jos jednom izviniti ako sam nesto prekrsio hvala unapred na brzom odgovoru sa postovanjem Imran Kennedy.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom