Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Ramzii Tsuji
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00:00
Proofs
Xxx

oshitman63

Player
Player
Naime na discordu sam dobijo poruku kako sam banovan sa grand rp discorda razlog blacklisted sad neznam jel sam dobijo blacklistu I na moj main koj je vec pa sigurnih 6 meseci banovan ili neznam sta ali neznam moj razlog za blacklistu ako mozete razlog da mi date jer sam ja hteo do leta da zatrazim unban na moj main acc jer na twknku nemogu dobiti unban znaci da napomenem nisam ni bio ig jer kao sto sam reko banovan sam
Discord id : 1199354345054015578
Pisem za druga

oshitman63

Player
Player
Naime na discordu sam dobijo poruku kako sam banovan sa grand rp discorda razlog blacklisted sad neznam jel sam dobijo blacklistu I na moj main koj je vec pa sigurnih 6 meseci banovan ili neznam sta ali neznam moj razlog za blacklistu ako mozete razlog da mi date jer sam ja hteo do leta da zatrazim unban na moj main acc jer na twknku nemogu dobiti unban znaci da napomenem nisam ni bio ig jer kao sto sam reko banovan sam
Discord id : 1199354345054015578
Pisem za druga
Da napomenem neznam Dali sam blacklistan ig ako mozete mi I to reci ja sam ovo pisao za discord ako sam bl na moj main 27411 ig mozete mi reci samo I razlog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom