Pozdrav dobio sam ban sa servera sa srpskog ne znam zašto me stavljaju na crnu listu bez razloga ne znam reci mi zasto što sam napravio stvarno volim ovaj server i nadam se da ću se vratiti na server stvarno me čini sretnim volim ljude koje imam a upoznao sam puno svojih prijatelja na serveru je najbolji ne znam što da igram jer volim Grand role play i dobio sam na crnu listu na 9998 dana nisu mi dali razlog zbog kojeg sam na crnoj listi nek mi netko kaže zašto sam na crnu listu samo od jednom mi administrator Mujo Simba da bli također nisam varalica nemam twink samo su me stavili na crnu listu bez razloga i nisam ban everider ako ovo čitaš brate i nadam se da ćeš me maknuti sa crne liste nadam se da ćeš me vratiti na server dobio sam crnu listu u tri ujutro i svi su bili na crnoj listi bez ikakvog razloga ne znam ali mi je loše ne znam što sam napravio ali ako sam napravio nešto krivo što sam krivo napravio ali ne znam ali mislim da znaš to je sve. Hvala nadam se da ćeš me maknuti s crne liste igram server od ljeta jako mi se sviđa to je najbolji projekt hvala puno na ovom
Negzzy Verstappen
Negzzy Verstappen