Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12134
Players nickname
Mihajlo Sumar
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 26, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Xcy0RP4

Mihajlo SuMarr

Player
Player
Poštovani administratori Grand Role Play servera,

Obraćam vam se sa iskrenim poštovanjem i kajanjem zbog događaja koji su doveli do mog stavljanja na blacklist. Razumem da sam pogrešio i u potpunosti prihvatam odluku administracije.Želim da iskoristim ovu priliku da se izvinim zbog svojih postupaka. Nakon što sam stavljen na blacklist, posvetio sam vreme detaljnom proučavanju pravila servera i sada ih u potpunosti razumem. Mogu da garantujem da ću ih u budućnosti poštovati i da neću ponoviti iste greške. Grand RP je mesto gde volim da igram, da se družim i razvijam RP priče. Moja jedina želja je da dobijem drugu šansu da dokažem da mogu biti odgovoran igrač koji uvažava pravila i zajednicu. Ako mi bude omogućeno da se vratim, garantujem da ću igrati maksimalno odgovorno i doprinositi kvalitetu RP-a.Nadam se vašem razumevanju i da ćete razmotriti moj zahtev. Ako postoji mogućnost razgovora ili dodatni koraci koje treba da preduzmem kako bih dokazao svoju posvećenost, otvoren sam za saradnju.

Hvala vam unapred na vašem vremenu i prilici da podnesem ovu žalbu.❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom