Prijava za lidera Marabunta Grande
Informacije:
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želim biti lider ove specifične organizacije?
Već dugo sam u geto RP-u i prošao sam kroz razne organizacije, od običnog člana do co-leadera. Sada želim da preuzmem vođstvo i podignem Marabuntu na nivo kakav još nije viđen. Ovo neće biti obična banda, već ozbiljna kriminalna organizacija sa jasno definisanom hijerarhijom i strategijom.
3. Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Informacije:
- Ime IRL: Bakir
- Godine: 19
- Vremenska zona: GTM+1
- Prosjek online po danu:5-6h
- Vaš Discord: dr.bosanactm
- Vaše ingame ime: Bakir Djingos
- Vaš ID: 1552
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želim biti lider ove specifične organizacije?
Već dugo sam u geto RP-u i prošao sam kroz razne organizacije, od običnog člana do co-leadera. Sada želim da preuzmem vođstvo i podignem Marabuntu na nivo kakav još nije viđen. Ovo neće biti obična banda, već ozbiljna kriminalna organizacija sa jasno definisanom hijerarhijom i strategijom.
- Iskustvo i hijerarhija – Od najmanjeg ranga do vođe, naučio sam kako banda treba da funkcioniše iznutra. Planiram da uvedem čvrstu strukturu u kojoj će svaki član imati svoju ulogu i odgovornost – nema besplatnih rankova, sve se zarađuje.
- Ekipa i aktivnost – Oko sebe imam ljude koji znaju kako se vodi banda. Marabunta će pod mojim vođstvom biti aktivna 24/7 – od turf ratova do ozbiljnih RP situacija kao što su talačke krize, pljačke i organizovane racije. Bićemo stalna pretnja državnim organizacijama.
- Iskustvo sa ENG servera – Bio sam 9. rank na ENG serveru , gdje sam video kako funkcioniše kriminalni RP na mnogo ozbiljnijem nivou. Njihov sistem vođenja organizacija je znatno napredniji u odnosu na ono što se kod nas koristi, i planiram da ga implementiram na RS projektu. Fokus će biti na disciplini, strategiji i dugoročnoj izgradnji bande kao dominantne sile u gradu.
3. Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
- Uvođenje naprednog sistema organizacije – Svaki član će imati jasnu ulogu – spray tim, turf tim, pregovarači, regruteri, ekipa za logistiku i podršku. Ovako se stvara organizovana i moćna banda, a ne grupa slučajnih pojedinaca.
- Pametniji pristup akcijama – Svaka pljačka, talačka situacija ili napad na turf biće isplanirani do detalja. Nema bespotrebnog gubljenja resursa i random akcija – sve će imati svoj cilj i smisao.
- Striktnija regrutacija i RP standard – Nema instant ulaska u organizaciju. Svaki novi član moraće da prođe testove sposobnosti i lojalnosti. Fokus će biti na pravom kriminalnom RP-u, bez nepotrebnog DM-a i nonRP situacija.
- Obavezni sastanci i RP eventovi – Sastanci će se održavati jednom nedeljno, gde će se analizirati stanje bande i praviti planovi za budućnost. Organizovaćemo RP evente poput tajnih radnji, infiltracija u druge organizacije i preuzimanja ilegalnih poslova.
- Poštovanje pravila servera – Iako želimo da budemo dominantna banda, sve će biti u skladu sa pravilima. Neću dozvoliti zloupotrebu lider pozicije niti bilo kakve nonRP situacije koje bi mogle ugroziti organizaciju.