Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bakir Djingoss

Player
Player
Prijava za lidera Marabunta Grande
Informacije:
  1. Ime IRL: Bakir
  1. Godine: 19
  1. Vremenska zona: GTM+1
  1. Prosjek online po danu:5-6h
  1. Vaš Discord: dr.bosanactm
  1. Vaše ingame ime: Bakir Djingos
  1. Vaš ID: 1552

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želim biti lider ove specifične organizacije?
Već dugo sam u geto RP-u i prošao sam kroz razne organizacije, od običnog člana do co-leadera. Sada želim da preuzmem vođstvo i podignem Marabuntu na nivo kakav još nije viđen. Ovo neće biti obična banda, već ozbiljna kriminalna organizacija sa jasno definisanom hijerarhijom i strategijom.
  • Iskustvo i hijerarhija – Od najmanjeg ranga do vođe, naučio sam kako banda treba da funkcioniše iznutra. Planiram da uvedem čvrstu strukturu u kojoj će svaki član imati svoju ulogu i odgovornost – nema besplatnih rankova, sve se zarađuje.
  • Ekipa i aktivnost – Oko sebe imam ljude koji znaju kako se vodi banda. Marabunta će pod mojim vođstvom biti aktivna 24/7 – od turf ratova do ozbiljnih RP situacija kao što su talačke krize, pljačke i organizovane racije. Bićemo stalna pretnja državnim organizacijama.
  • Iskustvo sa ENG servera – Bio sam 9. rank na ENG serveru , gdje sam video kako funkcioniše kriminalni RP na mnogo ozbiljnijem nivou. Njihov sistem vođenja organizacija je znatno napredniji u odnosu na ono što se kod nas koristi, i planiram da ga implementiram na RS projektu. Fokus će biti na disciplini, strategiji i dugoročnoj izgradnji bande kao dominantne sile u gradu.

3. Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
  • Uvođenje naprednog sistema organizacije – Svaki član će imati jasnu ulogu – spray tim, turf tim, pregovarači, regruteri, ekipa za logistiku i podršku. Ovako se stvara organizovana i moćna banda, a ne grupa slučajnih pojedinaca.
  • Pametniji pristup akcijama – Svaka pljačka, talačka situacija ili napad na turf biće isplanirani do detalja. Nema bespotrebnog gubljenja resursa i random akcija – sve će imati svoj cilj i smisao.
  • Striktnija regrutacija i RP standard – Nema instant ulaska u organizaciju. Svaki novi član moraće da prođe testove sposobnosti i lojalnosti. Fokus će biti na pravom kriminalnom RP-u, bez nepotrebnog DM-a i nonRP situacija.
  • Obavezni sastanci i RP eventovi – Sastanci će se održavati jednom nedeljno, gde će se analizirati stanje bande i praviti planovi za budućnost. Organizovaćemo RP evente poput tajnih radnji, infiltracija u druge organizacije i preuzimanja ilegalnih poslova.
  • Poštovanje pravila servera – Iako želimo da budemo dominantna banda, sve će biti u skladu sa pravilima. Neću dozvoliti zloupotrebu lider pozicije niti bilo kakve nonRP situacije koje bi mogle ugroziti organizaciju.

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
Odbijeno. Razlog: IG kazne + OffTop komentari na forumu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom