Postovanje, Admin nije kaznio igraca za G.P 6.15. Zamolio bih vas da pogledate POV detaljno jer za G.P 6.15 moraju biti ispostovana 3 uslova da bi G.P 6.15 bio ispostovan a to je, izdati uslov, imati dovoljan RP Razlog i izbrojati 5 sekundi. Na tom POV-u igrac nije imao ikakav RP Razlog da me ubije na mom posjedu jer u vidu nisu bili ikakvi paneli, masina za novac itd...
Igrac mi je reko samo "Napusti druze" i onda je poceo brojat od 5 do 0, a dok je doso do 0 prosle su bile 3-4 sekunde ne 5. Tako da je igrac ispunio samo 1/3 uslova za G.P 6.15. Onda je admin prihvatio zalbu i kaznio mene za FearRP, posle 20ak minuta mi je skinuo kaznu ali nije hteo da kazni igraca 60075 pa zato pisem ovu zalbu.
Igrac mi je reko samo "Napusti druze" i onda je poceo brojat od 5 do 0, a dok je doso do 0 prosle su bile 3-4 sekunde ne 5. Tako da je igrac ispunio samo 1/3 uslova za G.P 6.15. Onda je admin prihvatio zalbu i kaznio mene za FearRP, posle 20ak minuta mi je skinuo kaznu ali nije hteo da kazni igraca 60075 pa zato pisem ovu zalbu.