Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24209
Players nickname
Stranac
Administrators nickname
Armani Pluxury
Date
Mar 27, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/981430/

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Postovanje, Admin nije kaznio igraca za G.P 6.15. Zamolio bih vas da pogledate POV detaljno jer za G.P 6.15 moraju biti ispostovana 3 uslova da bi G.P 6.15 bio ispostovan a to je, izdati uslov, imati dovoljan RP Razlog i izbrojati 5 sekundi. Na tom POV-u igrac nije imao ikakav RP Razlog da me ubije na mom posjedu jer u vidu nisu bili ikakvi paneli, masina za novac itd...
Igrac mi je reko samo "Napusti druze" i onda je poceo brojat od 5 do 0, a dok je doso do 0 prosle su bile 3-4 sekunde ne 5. Tako da je igrac ispunio samo 1/3 uslova za G.P 6.15. Onda je admin prihvatio zalbu i kaznio mene za FearRP, posle 20ak minuta mi je skinuo kaznu ali nije hteo da kazni igraca 60075 pa zato pisem ovu zalbu.

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Brate, fear je svakako, nas smo troje na krovu sa puskama, ti nemas strah dok ti brojimo nego jos ispitujes cemu, nije se culo na pov-u da sam ti rekao prvi dio "provjera panela imas 5 sekundi..." ali sam rekao kao sto sam i tvojima ranije rekao...
Zamolio bih da se offtop kazni

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Vas Fear nigdje ne postoji na ovom dokazu , samim time kazna je vec skinuta
Sto se tice uslova " Napusti Dvoriste " to moze samo fam cije je dvoriste ili licno vlasnik dvorista ne moze niko random da tjera nekom iz njegovog dvorista bez dobrog RP razloga
Procitao sam da se nije culo " Provjera panela " razlog , ni to ne postoji , postoji kradja panela , radi provjere nemate RP razlog da nekom brojite

Oba igraca ce biti kaznjena koja su pucala na tom krovu bez dovoljnog RP razloga
Ukoliko imaju POV oni da su dali validan razlog neka ga dostave i kazna ce im biti skinuta

Adminu skrenuta paznja na gresku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom