Dobio sam Ban za:Generalno Pravilo 1.4 Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.
ja kolko znam imam samo jedan main i jedan twink account ja vise ni jedan nisam napravio neznam odakle ste vi izvukli da imam vise od 1 twinka ja sam znam da sam promenio kompijuter i za to sam napisao Administratoru Mujo Simba ili na discordu pod nazivom "nixaomg"
Tako da ja smatram da ja u ovoj situaciji nisam kriv nego Administracija.
Ja se iskreno nadam da cu dobiti unban barem na svom main accountu.
I takodje bih voleo da znam koji su ti ID-evi od tih accounteva koji su "višak"
Ja vam stvarno kazem da na ovom Projektu igram od 2023 godine i da ni jednu kaznu nisam dobio osim Mute za MG niti bi prekršio bilo koje pravilo vezano za blokiranje mog naloga
Hvala vam na Razumevanju i nadam se da ce moja Zalba biti Prihvaćena.
Jos jedanput Hvala.
ja kolko znam imam samo jedan main i jedan twink account ja vise ni jedan nisam napravio neznam odakle ste vi izvukli da imam vise od 1 twinka ja sam znam da sam promenio kompijuter i za to sam napisao Administratoru Mujo Simba ili na discordu pod nazivom "nixaomg"
Tako da ja smatram da ja u ovoj situaciji nisam kriv nego Administracija.
Ja se iskreno nadam da cu dobiti unban barem na svom main accountu.
I takodje bih voleo da znam koji su ti ID-evi od tih accounteva koji su "višak"
Ja vam stvarno kazem da na ovom Projektu igram od 2023 godine i da ni jednu kaznu nisam dobio osim Mute za MG niti bi prekršio bilo koje pravilo vezano za blokiranje mog naloga
Hvala vam na Razumevanju i nadam se da ce moja Zalba biti Prihvaćena.
Jos jedanput Hvala.