Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19694
Players nickname
Aleks Conto
Administrators nickname
Micka mic
Date
Mar 28, 2025
Time
22:10
Proofs
https://imgur.com/a/bkSJYnV

Knezevic Nemanja

Player
Player
Dobio sam blokiranje naloga na 60 dana ne znam iz kog razloga, imate molbu davno da sam prijavio ovde na forumu kako mi je brat napravio milion acc na grandu i pitao sam da li mogu samo da igram na mom acc, 19694 id, odobreno mi je i sve je bilo uredu. Pre neki dan sam pokusao da skinem na telefon grand i pitao administratore ima uchatu dokaz, da li moram da napravim novi acc za telefon rekli su da, napravio sam ali nesto nije htelo da radi. sada sam dobio blokiranje naloga, molim da mi se odblokira nalog, imam sve poruke sa administratoraima cak sam i prijavio sve. Moj id je 19694
Igram samo na mom nalogu 19694 cak ni twinky nemam

Knezevic Nemanja

Player
Player
Znaci bio sam u inostrantvu i radio, i za to vreme brat je napravio 5,6 acc na mom nalogu gta5, on vise ne igra, a meni je odobrena molba da igram na 19694, ne znam zasto je sada problem. Samo sam pitao zbog granda na fonu da li mogu 19694 ili novi nalog da napravim receno je moze novi i ja sam napravio ali ne igram preko fona nego samo na komp 19694 ID
Molio bih za unban jer nisam prekrsio nista.

Knezevic Nemanja

Player
Player
A imam poruke da sam poslao isto Muji da strimam na jednoj ip adresi tj internetu preko telefona jer je duplo brzi net, a preko kucnog neta igram. imam poruke da sam javio pre mesec dana kada sam poceo da strimam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom