Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica Tosic
Suspect ID
54614
Date of violation
Mar 28, 2025
Time of violation
23;22
Proofs
https://youtu.be/NuNqmwmyOBI

Laskee

Player
Player
Bice approved, ali priznajem da sam prekrsio MG i FearRP sto mi je jail 120 min( ne moze mute jer se racuna to u jail ) ali ako ga oni ne kazne za to debilu bangavi sto je 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana , debilu bangavi spada u 3.1 ooc vredjanje. Tako da ako ga ne kazne okacicu ga ja dobice ban 7 dana ili mute 180 min, poz

Ivica Tosic

Server Administrator
Server Administrator
Bice approved, ali priznajem da sam prekrsio MG i FearRP sto mi je jail 120 min( ne moze mute jer se racuna to u jail ) ali ako ga oni ne kazne za to debilu bangavi sto je 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana , debilu bangavi spada u 3.1 ooc vredjanje. Tako da ako ga ne kazne okacicu ga ja dobice ban 7 dana ili mute 180 min, poz
burazeru na snimku se cuje da je neki random lik reko to i onda ti se izvinjavo posle

Bokas

Player
Player
ivice znamo da zivis na stranici po imenu forum da da nemozes da se sklonis sa nje
svakih pola sata kacis nekog kamerica ti radi 24/7

Bokas

Player
Player
a jos jece je sto si na ovoj stranici svaki dan po ceo dan a neznas pravilo koje je prekrsio nego si napiso krsenje pravila

Nemke sonora

Player
Player
Advokat koji nikad nikog nije izvadijo u životu iz zatvora to kod Gustave bilo 500 k i dobiješ

Status
Not open for further replies.
Top Bottom