Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | Blacklisted | Aldin Verstappen |

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48991
Players nickname
Shadow Dalson
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/r6XDmER

Shadow Dawson

Player
Player
Poštovani Aldin Verstappen i Grand RP administracijo,
Ovim putem želim izraziti svoje duboko žaljenje zbog svog neprimjerenog ponašanja na serveru, zbog kojeg sam dobio blacklistu. Svjestan sam da sam svojim riječima i postupcima prekršio pravila i povrijedio integritet zajednice, te mi je iskreno žao zbog toga.
U trenutku kada sam izrekao neprimjerene riječi o serveru, nisam bio svjestan koliko to može negativno utjecati na atmosferu i trud koji administracija ulaže u održavanje reda i kvalitete igre. Grand RP je jedna od najboljih zajednica u kojoj sam imao priliku igrati, i sada shvaćam koliko sam pogriješio što sam iznio negativne komentare.
Nikada mi nije bila namjera omalovažavati trud i rad koji vi kao administracija ulažete u održavanje servera i pružanje najboljeg RP iskustva za sve igrače. Moje riječi bile su rezultat trenutka nepromišljenosti i možda osobnog nezadovoljstva, ali to ne opravdava moje postupke. Shvaćam da su pravila tu kako bi svi mogli uživati u igri bez negativne atmosfere, te u potpunosti prihvaćam odgovornost za svoje postupke.
Ovom prilikom vas iskreno molim za drugu šansu. Ako mi odlučite ukinuti blacklistu, obećavam da ću se ponašati u skladu s pravilima servera, s poštovanjem prema administraciji i ostalim igračima. Želim se iskreno popraviti i ponovno biti dio ove zajednice, ovog puta s pozitivnim stavom i poštovanjem prema svima.
Još jednom, najiskrenije se ispričavam i nadam se da ćete razmotriti moju molbu za unban.
prihvaćam money wipe i da mi twink bude banan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom