Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43502
Players nickname
Kova Kovacevinsk
Administrators nickname
Micka mic
Date
Mar 29, 2025
Time
00.00
Proofs
file:///C:/Users/david/Downloads/image.png

Kova Kovacevinski

Player
Player
Postovani Mujo ili Abrahame zanima kako sam dobio ban za 1.1 + 1.4 kao prvo niko mi nije ulazio na akaunt sto posto jer sam poceo da igram 1.3 zato sto sam vidio da su bili bestplatni grand coinsi pa sam se vratio na projekat. A za 1.4 moj twink je vec banovan od prosle godine barem mislim znam da sam na njemu igro tek u 10 mjesecu i to je bilo zadnji put. Ulazim u server da rjesavam samo bp misije i to je to. Znam da nisam nista krivo ucinio. Za 1.1 sam vec dobio kad mi je drug ulazio na acc da mi kupi grand coinse i to je bilo u 10 mjesecu i dobio sam unban za to pa ne razumijem kako je ovo moguče. Bilo bi glupo da dobijem money wipe a nisam ništa skrivio volim ovaj projekat al mislim da je admin pogrešio jer nema šanse da sam to prekršio jer samo ulazim da rješim bp misije i to je to a na twinku mislim da je banan jer sam zadnji put bio na twinku je bilo 2024 kad je moj main dobio ban i onda i twink dobio barem mislim. Mujo ili Abrahame zelim da mi cijeli moj akaunt pregledate jer nema šanse da sam prekšio pravila. Ja nez jel on meni dao ban za 1.1 za ono sto je bilo u 10 mjesecu prosle godine al za to sam vec bio banan. Hvala na vremenu

Kova Kovacevinski

Player
Player

Kova Kovacevinski

Player
Player
Evo zalbe na kojoj sam bio banan za 1.1 i Mujo mi je ban maknuo. Pa me zanima kad sam ta pravila preksio jer samo kad mi je neko uso na acc to je bio moj drug 2024 i za to sam dobio ban na ovoj zalbi

Kova Kovacevinski

Player
Player
Također za 1.4 pravilo znam da se smije imati main i twink al ja imam twink na kojem sam igrao mozda Max 2 il' 3 sata prošle godine i to je to pa ne razumijem kako sam dobio za 1.4 a nemam vise od 2 akaunta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom