Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66221
Players nickname
Mare Driip
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 27, 2025
Time
8:05
Proofs
https://imgur.com/a/GEQMVtO

Mare Driip

Player
Player
Poštovani Abrahame,Mujo i dalje nekim ljudima nije jasan razlog bl-a ja vas molim da ga svima objasnite i sve kanale u Pixels Shop bubici pregledate ako imate dokaz protiv mene a ako ga ne mate onda ste me za džabe banovali što sa moje strane nije uredu ako nađete dokaz protiv mene molim vas mi se javite na moju bubicu markop023 i mogli bi objasniti a ne da Abraham piše radio si nešto što ne treba.Hvala uz poštovanje Mare Driip

Mare Driip

Player
Player
Po mom mišljenju mogli ste svima lepo dati razlog i da objasnite a ne otvorite listu članova i date bl ljudima koji nisu znali i mogli ste sve kanale tamo da pregledate i onda bi ste videli da ljudi koji su dobri i vole ovaj projekat da im objasnite da to više ne rade i date im upozorenje.Na primer svakog igrača sa tog servera stavite pod nadzor od 2-3 nedelje i onda bi ste videli. Ko je dobar i ko je radio nešto što ne treba(ovo nije pravi način).

Mare Driip

Player
Player
I evo došao sam do momenta kada treba da kleknem i da vas zamolim za još jednu šansu ja sam dobar lik i nikad nebi ništa uradio na naškodim vašem projektu jednostavno nisam znao i to je to molim vas dajte još jednu šansu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom