Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57395
Players nickname
Hasbulla Black
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 27, 2024
Time
00:0
Proofs
https://imgur.com/a/AZ2JPVc

laslo fekete turcin

Player
Player
Postovani administratori Grand RP servera,
Obracam vam se sa molbom da razmotrite mogucnost ukidanja ban-a na mom nalogu. Razumem da je moj ban bio rezultat kršenja pravila GP 1.1, koje se odnosi na trgovinu ili deljenje racuna. Zelim iskreno da se izvinim zbog svog postupka i objasnim okolnosti koje su dovele do ovog prekrsaja.
Nažalost, napravio sam gresku i nisam u potpunosti razumeo ozbiljnost tog pravila. Bio sam nesvestan posledica svog ponasanja i nisam imao lose namere, ali sada shvatam da je trgovina ili deljenje racuna protivno pravilima servera i da je to ugrozilo iskustvo drugih igraca i integritet zajednice.
Obecavam da se ovo vise nikada nece ponoviti, te cu se ubuduce striktno pridržavati svih pravila i smernica koje postavlja server. Iskreno cenim rad administratora i napore koje ulazete u odrzavanje pravilnog funkcionisanja servera.
Ljubazno vas molim da razmotrite moju molbu za unban i pruzite mi priliku da nastavim sa igrom na projektu. Hvala na razumevanju i jos jednom se izvinjavam zbog svoje greske.
Srdacno,
Hasbulla Black

Status
Not open for further replies.
Top Bottom