Krade iz familijarnog vozila i uplatio je novac na familijarni balans bez da me je pitao smije li uplatiti novac.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo ja sam ti bio dao 200metka za rev i 200 za ausolt i zare lyle je uplatio 500k bez pitanjaKrade iz familijarnog vozila i uplatio je novac na familijarni balans bez da me je pitao smije li uplatiti novac.
I reko si da možemo uzimati kolko ocemoKrade iz familijarnog vozila i uplatio je novac na familijarni balans bez da me je pitao smije li uplatiti novac.
ovaj igrac laze u zalbi koja se nalazi u proofs administraciju kako bi ja dobio ban.Krade iz familijarnog vozila i uplatio je novac na familijarni balans bez da me je pitao smije li uplatiti novac.
odbijena ti je zalbaovaj igrac laze u zalbi koja se nalazi u proofs administraciju kako bi ja dobio ban.
naime ja sam kad sam doso u fam donirao familiji 200 metaka za rev,za assoult 200 metaka i 100 submachine metaka, naravno sve u dogovoru sa liderom.
kada smo branili panele i masinu imao sam pristup da sam uzimam municiju i dozvolu od lidera.
kada sam video kako imaju citera u familiji odlucio sam napustiti tu familiju i postaviti zalbu na tog citera (On consideration - cheat I 67874) i njima se to nije svidelo pa su me okacili zbog par metaka i lazu administraciju da kradem kako bi mi namestili ban.
molio bi administraciu da proveri u logovima koliko sam municije dao u familiju kao i novacai samim time da se potvrdi da sam vise dao nego sto sam uzeo i da se ovaj igrac kazni za laganje adminstracije.
ovaj igrac laze u zalbi koja se nalazi u proofs administraciju kako bi ja dobio ban.
naime ja sam kad sam doso u fam donirao familiji 200 metaka za rev,za assoult 200 metaka i 100 submachine metaka, naravno sve u dogovoru sa liderom.
kada smo branili panele i masinu imao sam pristup da sam uzimam municiju i dozvolu od lidera.
kada sam video kako imaju citera u familiji odlucio sam napustiti tu familiju i postaviti zalbu na tog citera (On consideration - cheat I 67874) i njima se to nije svidelo pa su me okacili zbog par metaka i lazu administraciju da kradem kako bi mi namestili ban.
molio bi administraciu da proveri u logovima koliko sam municije dao u familiju kao i novacai samim time da se potvrdi da sam vise dao nego sto sam uzeo i da se ovaj igrac kazni za laganje adminstracije.
sta se ti bunis koje picke matere kad su takva pravila? kad vec igras na serveru procitaj pravila i ne pametuj nisu oni krivi sto je on stavio pare bez odobrenja odakle znas mozda to nekom smeta? mozda je on pare namerno stavio kako bi izasli iz minusa na balans pa da im namesti rejd, sta si se ti nasao bunitUplatio je novac fam balans a tebi to ne valja i trazis da mu ti odobris za to????