Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk21

Player
Player
Informacije:
  1. Vaše ime IRL: Vuk
  2. Vaše godine: Za mesec dana 14 (Nadam se da nije problem)
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): ne znam tacno
  5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 7-15 h(nekad po 18-19h)
  6. Vaš Discord: vuk31146
  7. Vaše ingame ime: Vuk AngeI
  8. Vaš ID: 31146
  9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
  1. Zašto želite postati admin?
Dosta dobro poznajem pravila RP-a i provodi dosta vremna igrajuci na ovom projektu. Oduvek sam hteo da budem admin ali tek sad imam dovoljno godina sa istog.Pomagao bi igracima i nebi gledao ko je ko .Takodje ponavljam imam dosta iskustva sa RP-om i pravilima. Odavno zelim postati admin i verujem da me vecina adimna gotive. Vec dugo postujem i stvaram dobre odnsoe sa adminima kako bi se uklopio ako mi date priliku. Na ovom projketu je stvarno zanimljivo igrati. Oduvek pomazem igracima sto na drustvenim mrezama kada pitaju kao i kada upalim live pa me pitaju uvek pomaze kao i na severu kad me pitaju ovako ili preko CC-a. Rado bi suradjivo sa vama i bio dobar admin,nadam se dacete mi dati priliku da radim sa vama. Hvala na citanju, Vuk!
  1. Koje su vaše prednosti?
Znam dosta o RP pravilma znam kako pomoci igracima itd nisam toxic volim suradjivati i pristojan sam
  1. Koje su vaše najveće slabosti? Malo su mi osecanja da kazem sjebana lako se rasplacem i jako sam emotivan i brzo se vezem za nekoga zbog moje proslosti.nepravda.(Znam da je nepravda cesta stvar ali nekada u situacijama kada nisam kriv a osudjuju me emocije mi prorade, kao slabost mislim na to a ne da se sad vredjam itd)
  2. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? uvek
  3. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam ali da.
  4. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne (I da psotoji resiobi ga se)

Napomena: Zadnjih 2 nedelje nisam bio aktivan zbog treniga i bilo je drzavno tako da od 26. sam aktivan ponovo i nastavicu. Hvala na razumevannju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom