Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Demorgan i Warn za GP 6.2 | Aleksandar Vozdanacc

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25998
Players nickname
Domba Jackson
Administrators nickname
Aleksandar_Vozdanacc
Date
Mar 31, 2025
Time
3:50
Proofs
https://imgur.com/ZCsTEuF

Domba

Player
Player
Dobro dan, Postovana Administacijo.
Pa ovako samo odjednom sam video da sam zatvoren za GP 6.2 pritom odmah ugledao forum da proverim sta sam uradio zato sto je bilo 4 ujutru i znam da nikakva pravila nisam prekrsio, video sam da nema nista. Zatim sam pozvao admina Aleksandra koji me je zatvorio za GP 6.2 da pitam u cemu je problem i zasto sam ja zatvoren.
On mi je rekao da sam bezao od policije i usao u enterijer, vratim film sta se desilo pre 10 minuta i setim se posto nije imao nikakav snimak da vidim morao sam da se secam.Bio sam u familiji afk krenuo da kradem kola zaboravio sam oruzje i skener cim sam izasao iz enterijera odmah sam krenuo nazad izgleda da su momci neki bili ispred na koje nisam obratio paznju u mojim ocima nista nisam video verovatno su bili udaljeni nemam pojma sta su radili ispred moje familije ni to mi nije jasno ali nebitno ja sam zatvoren u 4 ujutru za 6.2 da sam napustio rp sitaciju izasao iz enterijera i usao posle 2 sekunde posto sam zaboravio oruzje i skener. Stvarno ne razumem sta je ovo da li mene neko mrzi ili jos nesto gore nesto licno da mene admin Aleksandar zatvara u 4 ujutru za ovakvu banalnu stvar gde pritom ja sad ako izadjem iz enterijera moram da cekam da se nesto ne desi da bi usao nazad u enterijer svoje familije stvarno ne razumem zeleo bih ako moze neki strucniji admin da mi objasni o cemu se ovde radi ili sam ja lud.
Hvala puno na razumevanju,paznji i vremenu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Stajali ste ispred kuce sve do momenta kada su policajci potrcali ka vama , cim su oni potrcali vi ste odlucili da udjete u kucu to je GP 6.2​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom