Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected UnBan Appel za gp3.2| Aleksandar Vozdanac

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57665
Players nickname
Zelja_Raznatic
Administrators nickname
Ady_Benz
Date
Mar 31, 2025
Time
00:00
Proofs
Nisam siguran sta bih ovde trebao popuniti.

Zelja

Player
Player
Poštovani Administratori,

Obraćam vam se povodom zabrane koju sam dobio na Grand Roleplay serveru, a koju je izrekao Aleksandar Vozdanović. Smatram da je ova zabrana neosnovana i nepravda prema meni, jer nisam učinio ništa što bi opravdalo ovakav potez.

Naime, nisam obavešten o konkretnim razlozima za ban, niti su mi predstavljeni dokazi koji bi potvrdili navode protiv mene. Zbog toga smatram da je važno da se ovaj slučaj preispita i da mi se pruži prilika da se branim.

Zahvaljujem se na razumevanju i nadam se da ćete uzeti u obzir moju žalbu.

S poštovanjem

Zelja

Player
Player
Ispravka na zalbu.

Poštovani Administratori,

Obraćam vam se povodom zabrane koju sam dobio na Grand Roleplay serveru, a koju je izrekao Vozdanac. Smatram da je ova zabrana neosnovana i nepravda prema meni, jer nisam učinio ništa što bi opravdalo ovakav potez.

Naime, nisam obavešten o konkretnim razlozima za ban, niti su mi predstavljeni dokazi koji bi potvrdili navode protiv mene. Zbog toga smatram da je važno da se ovaj slučaj preispita i da mi se pruži prilika da se branim.

Zahvaljujem se na razumevanju i nadam se da ćete uzeti u obzir moju žalbu.

S poštovanjem

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Rekao si igracu citiram " Sad cu ti , jebat cu ti mamu u picku " cime je prekrseno Generalno pravilo 3.2
POV / Dokaz od admina mi gledamo ne mozes ti viditi dokaze ili ocekivat da ih admin tebi pokaze jer se tu vide stvari koje su samo admin info nisu za igrace
Kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom