Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50893
Players nickname
Nacho Aquila
Suspect ID
44622 74282 65777
Date of violation
Mar 31, 2025
Time of violation
15:55
Proofs
https://youtu.be/xEZhzN9GfiI

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Dečaci su izabrali da se kriju u bug mjestu gdje se ne vide i iskoristavaju Bug zbog par bodova na sferi. Na povu se vvidi kako su ubagovani a dodatno saljem sliku od kolege kod kojeg su se prikazali svi clanovi na "Kill listi" jer sam ja ubijen nakon sto sam samo otkrio 2 identiteta ! Zelim da se kazne pojedinacno clanovi ove familije za BA !

Slika sa identitetom(ID-evima) od kolege

IIlija Diamonds

Player
Player
Mogu dostaviti POV gde se oni vide a nalaze se gde i mi a to sto se nismo mi videli nismo znali da nije skriptovano do karaja i da se u nekim trenucima ne vidimo.Ako mi dobijemo za BA onda treba dobiti i svaka osoba koja na eventu "Napad na zatvor" se nalazi na drugom spratu jer se ne vide svi igraci jer i to nije skriptovano do kraja.

Danilo Geri

Player
Player
Mogu dostaviti POV gde se oni vide a nalaze se gde i mi a to sto se nismo mi videli nismo znali da nije skriptovano do karaja i da se u nekim trenucima ne vidimo.Ako mi dobijemo za BA onda treba dobiti i svaka osoba koja na eventu "Napad na zatvor" se nalazi na drugom spratu jer se ne vide svi igraci jer i to nije skriptovano do kraja.
Na zatvoru 100 ljudi a na sveri max 16 xD

Nacho Aquila

Player
Kada znas da se ne vidite i da postoji mogucnost BA makni se toga covjece boziji. Ja sam prvi put na toj sferi bio iako sam upozoren od strane kolega da se to tu skoro uvijek abus-a sto se i cuje na snimku. Prvi put sam vidio i odmah sam prijavio. Ja nisam pucas i nemam ruke ali cemu iskoristavanje bugova ? Zar vam nisu dosta glic rolovi boostanja i sl sto vam dopustaju gdje nigdje to nema….

Nacho Aquila

Player
Meni je ovo bio drugi put na toj mapi nismo ni mi znali da nije skriptovano u potpunosti
Ma necu u to ulaziti niti istrazivati. Samo je meni to sumnjivo da postoji i da je neko tu. Od vas 4 jedan je morao znati (predpostavljam) jer su mi vasa imena poznata sa prozivanja iz cc sa drugim igracima. Admini neka odlucuju. Svoju duznost sam obavio.

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
Igraci nisu bili iza zida
Nazalost na nasem serveru ima mijesta gdje se karakter ne ucitava uvijek iz prvog vidjenja
sto je i ovaj slucaj, drugi sprat u zatvoru i svi tuneli na nasem serveru
Radi toga nece biti kazne zato sto ne ucitava svima iz prve

Status
Not open for further replies.
Top Bottom