Informacije:
1. Vaše ime IRL:Bakir
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h
6. Vaš Discord:dr.bosanactm
7. Vaše ingame ime: Bakir Djingos
8. Vaš ID: 1552
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati administrator jer volim ovu zajednicu i želim pomoći u održavanju reda na serveru. Smatram da mogu doprinijeti boljoj organizaciji, pomoći igračima i osigurati da svi imaju fer i zabavno iskustvo igranja. Također, želim spriječiti kršenje pravila i pomoći u očuvanju kvaliteta RP-a na serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
- Iskustvo u RP-u i dobro poznavanje pravila servera
- Smirenost i sposobnost rješavanja konflikata na profesionalan način
- Odgovornost i posvećenost zadacima
- Dobre komunikacijske vještine i timski rad
- Brzo prilagođavanje novim situacijama
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ponekad mogu biti previše perfekcionistički nastrojen, što me može usporiti u nekim situacijama
- Nekada previše razmišljam prije donošenja odluke jer želim biti siguran da je ispravna
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Imam faks, ali mi je raspored napravljen u prijepodnevne sate, tako da mogu biti aktivan poslijepodne i navečer.
1. Vaše ime IRL:Bakir
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h
6. Vaš Discord:dr.bosanactm
7. Vaše ingame ime: Bakir Djingos
8. Vaš ID: 1552
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati administrator jer volim ovu zajednicu i želim pomoći u održavanju reda na serveru. Smatram da mogu doprinijeti boljoj organizaciji, pomoći igračima i osigurati da svi imaju fer i zabavno iskustvo igranja. Također, želim spriječiti kršenje pravila i pomoći u očuvanju kvaliteta RP-a na serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
- Iskustvo u RP-u i dobro poznavanje pravila servera
- Smirenost i sposobnost rješavanja konflikata na profesionalan način
- Odgovornost i posvećenost zadacima
- Dobre komunikacijske vještine i timski rad
- Brzo prilagođavanje novim situacijama
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ponekad mogu biti previše perfekcionistički nastrojen, što me može usporiti u nekim situacijama
- Nekada previše razmišljam prije donošenja odluke jer želim biti siguran da je ispravna
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Imam faks, ali mi je raspored napravljen u prijepodnevne sate, tako da mogu biti aktivan poslijepodne i navečer.