Dobio sam ban od strane Nikole Armani za OOC vredjanje jer sam liku dok sam bio mrtav u OOC chatu reko da je pickica, tacnije samo sam mu napisao u OOC ,,pickice,,. Prvo administrator nije reagovao na POV od 30sec gde se bukvalno cuje kako me lik koji me je okacio mene OOC vredja, i onda prilazi do mene, drug na DC mu je rekao, i vidi u chat ,,pickice,,. Smatram da je administrator trebao da sagleda ovu situaciju i da me kazni tako sto ce me mjutovati ili eventualno poslati u demorgan, jer sam na bukvalan nacin upotrebio najblazu psovku i rekao mu da je pickica jer je stajao celog dana pored mojih panela i krao ih i ubijao moje ljude iz fema... Celog dana se trudim za nesto i dodje lik pobije celu moju familiju i mene, normalno je da tako reagujem. Jeste greska i jeste za kaznjivanje, ali slozicete se ne u toj meri za ban...Molim vas da, ukoliko je moguce skinete ban kako bih nastavio da rp-am i kako bismo svi uzivali u ovom projektu...Vise se ovo nece ponoviti i danam se da cete imati u vidu sve sto sam napisao....LP