Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4563
Players nickname
Djole LaCost
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Apr 2, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3CYXK8I

Djole__00

Player
Player
Dobio sam ban od strane Nikole Armani za OOC vredjanje jer sam liku dok sam bio mrtav u OOC chatu reko da je pickica, tacnije samo sam mu napisao u OOC ,,pickice,,. Prvo administrator nije reagovao na POV od 30sec gde se bukvalno cuje kako me lik koji me je okacio mene OOC vredja, i onda prilazi do mene, drug na DC mu je rekao, i vidi u chat ,,pickice,,. Smatram da je administrator trebao da sagleda ovu situaciju i da me kazni tako sto ce me mjutovati ili eventualno poslati u demorgan, jer sam na bukvalan nacin upotrebio najblazu psovku i rekao mu da je pickica jer je stajao celog dana pored mojih panela i krao ih i ubijao moje ljude iz fema... Celog dana se trudim za nesto i dodje lik pobije celu moju familiju i mene, normalno je da tako reagujem. Jeste greska i jeste za kaznjivanje, ali slozicete se ne u toj meri za ban...Molim vas da, ukoliko je moguce skinete ban kako bih nastavio da rp-am i kako bismo svi uzivali u ovom projektu...Vise se ovo nece ponoviti i danam se da cete imati u vidu sve sto sam napisao....LP :D

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Ovaj put cu skinuti kaznu jer je malo jaca nego je trebala biti , al svakako obratite paznju na rjecnik

Status
Not open for further replies.
Top Bottom