Informacije
1. Vaše ime IRL: Aldin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: (GMT +2)
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 7-8 ujutro pa do navece 22-23
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10-11h nekad i vise
6. Vaš Discord: e.b.e.e.r.d.e.n
7. Vaše ingame ime: Aldin Federov
8. Vaš ID: 37385
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Pa ovako , bio sam Admin na ovom projektu sigurno 2-3mjeseca i jako mi se svidjelo biti taj dio tima i pomagati onima kojima treba , naravno sankcionisati one koji su problematicni , volim da pomazem dosta , a i volim ovaj projekat , na njemu sam bas dugo pa eto dosao sam do toga da se odlucim i prijavim opet za dio ovog tima.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljivost , ne prihvatam nista bez dokaza.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Malo tvrdoglav , ali da se popravit.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne postoji , osim skole ponekad sam 2 smjena pa sam tu ujutro od 7 pa do 15 do 14:00 , posle dodjem i nastavim sa igrom.
1. Vaše ime IRL: Aldin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: (GMT +2)
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 7-8 ujutro pa do navece 22-23
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10-11h nekad i vise
6. Vaš Discord: e.b.e.e.r.d.e.n
7. Vaše ingame ime: Aldin Federov
8. Vaš ID: 37385
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Pa ovako , bio sam Admin na ovom projektu sigurno 2-3mjeseca i jako mi se svidjelo biti taj dio tima i pomagati onima kojima treba , naravno sankcionisati one koji su problematicni , volim da pomazem dosta , a i volim ovaj projekat , na njemu sam bas dugo pa eto dosao sam do toga da se odlucim i prijavim opet za dio ovog tima.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljivost , ne prihvatam nista bez dokaza.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Malo tvrdoglav , ali da se popravit.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne postoji , osim skole ponekad sam 2 smjena pa sam tu ujutro od 7 pa do 15 do 14:00 , posle dodjem i nastavim sa igrom.