Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30666
Players nickname
Imran Kennedy
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
03:50
Proofs
https://imgur.com/FtBTqst

tozi 30666

Player
Player
Postovani Mujo, Simba i Abrahame,

Ovim putem vam se iskreno izvinjavam zbog mojih postupaka koji su doveli do mog bana na serveru. Svestan sam da sam prekršio pravila i da sam time narušio fer plej, atmosferu i trud koji ulažete u održavanje servera. Nije mi bila namera da na bilo koji način ugrozim vašu zajednicu, ali sada shvatam da su moje greške bile ozbiljne i da snosim punu odgovornost za njih.

Priznajem da sam koristio neprihvatljive metode koje su narušile ravnotežu igre i dovodile druge igrače u nepovoljan položaj. Razumem koliko je važno održavati fer i zabavno okruženje za sve članove zajednice i duboko se kajem što sam svojim postupcima to doveo u pitanje. Nemam nikakvog opravdanja za svoje postupke i neću pokušavati da ih pravdam na bilo koji način, jer znam da su pravila tu s razlogom i da se svi moramo pridržavati istih kako bismo imali zdravu i poštenu zajednicu.

Prihvatam sve posledice svojih dela i potpuno sam spreman da snosim odgovornost za njih. Ako je potrebno, pristajem na trajni ban mog twink naloga, jer mi je najbitnije da dobijem šansu da se vratim na main nalog i ponovo budem deo servera. Takođe, prihvatam i money wipe, jer želim da započnem iznova, bez bilo kakve prednosti stečene na nepravedan način. Razumem da je ovo potrebno kako bi se održao balans i kako bih dokazao svoju iskrenu želju da igram pošteno.

Moj cilj nije da zaobiđem kaznu ili da tražim lakši način da se vratim na server, već da pokažem da sam naučio lekciju i da želim da budem bolji član zajednice. Volim ovaj server i ljude koji na njemu igraju, i iskreno mi nedostaje mogućnost da ponovo budem deo toga. Greške koje sam napravio su me naučile važnoj lekciji i garantujem da se više nikada neće ponoviti. Ako mi pružite drugu šansu, trudiću se da budem primer poštenog igranja i da doprinesem serveru na pozitivan način.

Znam da moje reči možda nisu dovoljne i da poverenje mora da se ponovo izgradi delima, a ne samo rečima. Spreman sam da se dokažem i da pokažem da sam vredan druge šanse. Nadam se da ćete razmotriti moju molbu i da ćete mi omogućiti da se vratim na server, jer mi to zaista mnogo znači.

Takođe, želim da istaknem koliko mi je ovaj server značio tokom mog igranja. Proveo sam mnoge sate družeći se sa drugim igračima, učeći i razvijajući svoje veštine u igri. Ovaj server nije bio samo mesto za igranje, već i zajednica u kojoj sam stekao prijatelje i doživeo mnogo lepih trenutaka. Zbog toga mi je izuzetno teško što više nisam deo toga.

Kada sam prvi put došao na server, odmah sam prepoznao kvalitet zajednice i posvećenost administracije u održavanju fer igre. Nažalost, svojim postupcima sam izneverio poverenje koje ste mi ukazali. To me najviše boli, jer znam da ste mi dali priliku da budem deo ovog sveta i ja sam je nesmotreno prokockao. Voleo bih da imam priliku da ispravim svoje greške i da dokažem da mogu igrati na način koji poštuje pravila i doprinosi pozitivnoj atmosferi.

Pored toga, želim da se obavežem da ću, ako mi bude data druga šansa, pomagati novim igračima da se upoznaju sa pravilima i pravilno igraju. Smatram da bih na taj način mogao da se iskupim za greške koje sam napravio i da doprinesem zajednici u pozitivnom smislu. Takođe, ukoliko bude potrebno, spreman sam da sarađujem sa administracijom u bilo kom vidu koji bi pomogao u održavanju reda na serveru.

U proteklom periodu, dok sam bio banovan, imao sam priliku da razmislim o svojim greškama i o tome koliko mi server znači. Pogrešio sam, ali sam iz tih grešaka naučio važnu lekciju. Više nego ikada ranije razumem važnost pravila i njihovu svrhu. Bez njih, server ne bi bio ono što jeste, i sada to cenim mnogo više nego pre. U budućnosti, ako mi pružite priliku, ne samo da ću poštovati pravila, već ću se truditi da i drugima ukažem na njihovu važnost.

Razumem da su greške deo ljudske prirode, ali isto tako razumem da je važno da iz njih nešto naučimo. Naučio sam koliko je važno igrati po pravilima i koliko je bitno poštovati zajednicu u kojoj igramo. Moji postupci nisu bili u skladu sa tim principima i duboko mi je žao zbog toga. Nemam nikakvih opravdanja, samo iskreno kajanje i želju da ispravim stvari.

Ako mi date još jednu šansu, obećavam da ćete videti promenu u mom ponašanju. Biću bolji igrač, bolji član zajednice i osoba koja će pomagati drugima. Poverenje koje sam izgubio ne mogu vratiti samo rečima, ali delima mogu dokazati da sam se promenio. To je moj cilj i nešto na čemu ću raditi ako mi omogućite povratak na server.

Još jednom, želim da naglasim koliko cenim vaš trud u održavanju servera. Administracija ima izuzetno težak posao u održavanju reda i fer plej okruženja, i sada još više cenim to što radite. Svestan sam da ste uložili mnogo vremena i truda u stvaranje ove zajednice i žao mi je što sam svojim postupcima narušio ono što ste izgradili.

Na kraju, želim još jednom da vam se zahvalim na vremenu koje ste odvojili da pročitate ovo pismo. Znam da imate puno obaveza i da se svakodnevno suočavate sa mnogim izazovima u održavanju servera, i zbog toga vam odajem priznanje za trud koji ulažete. Vaš rad i posvećenost su ono što ovaj server čini posebnim, i nadam se da ćete uvideti moju iskrenu želju da se vratim i budem deo ove priče na ispravan način.

Još jednom se iskreno izvinjavam i nadam se vašem razumevanju.

S poštovanjem, [Imran Kennedy]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom