Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk Kalasnjikov

Player
Player
Vaše ime IRL:Vuk
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-6h
5. Vaš Discord:Instruktor|Vuk Zagortenej
6. Vaše ingame ime:Vuk Zagoortenej
7. Vaš ID:68181

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Želim postati lider EMS-a jer imam veliko iskustvo u medicinskom RolePlay-u i želim poboljšati kvalitet pružanja medicinskih usluga na serveru. Smatram da bi se uz bolju organizaciju i obuku novih članova mogli smanjiti greške,time i povećati efikasnost tima. Moj cilj je stvoriti disciplinovanu, profesionalnu i odgovornu organizaciji koja će doprineti boljem RolePlay iskustvu za sve igrače i pomoći im.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedan od ključnih koraka za poboljšanje RP-a u EMS-u je uvođenje strožeg trening sistema za nove članove kako bi što bolje razumeli pravila i procedure. Takođe, predložio bih češće inspekcije i evaluacije kako bi se osiguralo da svi rade svoj posao na visokom nivou. Još jedan predlog je uvođenje specijalizovanih jedinica unutar EMS-a, poput hitnog odgovora za masovne nesreće, što bi dodatno poboljšalo realizam i organizaciju u kritičnim situacijama.

Vuk Kalasnjikov

Player
Player
Vaše ime IRL:Vuk
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-6h
5. Vaš Discord:Instruktor|Vuk Zagortenej
6. Vaše ingame ime:Vuk Zagoortenej
7. Vaš ID:68181

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Želim postati lider EMS-a jer imam veliko iskustvo u medicinskom RolePlay-u i želim poboljšati kvalitet pružanja medicinskih usluga na serveru. Smatram da bi se uz bolju organizaciju i obuku novih članova mogli smanjiti greške,time i povećati efikasnost tima. Moj cilj je stvoriti disciplinovanu, profesionalnu i odgovornu organizaciji koja će doprineti boljem RolePlay iskustvu za sve igrače i pomoći im.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedan od ključnih koraka za poboljšanje RP-a u EMS-u je uvođenje strožeg trening sistema za nove članove kako bi što bolje razumeli pravila i procedure. Takođe, predložio bih češće inspekcije i evaluacije kako bi se osiguralo da svi rade svoj posao na visokom nivou. Još jedan predlog je uvođenje specijalizovanih jedinica unutar EMS-a, poput hitnog odgovora za masovne nesreće, što bi dodatno poboljšalo realizam i organizaciju u kritičnim situacijama.

Profa Silnii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.

Premalo truda ulozeno u pisanju aplikacije + IG kazne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom