Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Emergency Medical Services | Petar Vasquez

Status
Not open for further replies.

Petar Vasquez

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Petar

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Prosjek online po danu: Od 4 do 5 Sati

5. Vaš Discord: petar0358_83988

6. Vaše ingame ime: Petar Vasquezz

7. Vaš ID: 53124

Dodatne Informacije

1. Lider za Emergency Medical Services (EMS)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Imam dosta iskusan team koja bi mi pomagala oko vodjenja organizacije.Imam dosta iskustva sto se tice EMS-a.Prosao sam kroz gotovo sve drzavne organizacije te stekao dosta dobrog iskustva u state-u pa tako i u EMS-u.Jos do sada nisam bio lider pa bi se zelio iskusati u necemu novom.Trudio bi se kao lider i pazio na ugled organizacije.Gledao bi da organizacija bude sto aktivnija,potrudio bi se da ima sto vise ljudstva u organizaciji.

2.2
U EMS-u sam prosao kroz dosta Roleplay situacija pa tako znam kako sve funkcionira od davanja pilula,lecenja,davanja adrenalina,provjere zdravlja.Znam kako EMS funkcionira i kako bi trebao postupati u odredjenim situacijama.U Labu bi bili po mogucnosti ljudstva svaki dan proizvodili lekove za EMS ili drugu drzavnu organizaciju.

2.3 Zelio bi povecati aktivnost EMS-a tako da bi pazio da uvijek ima nekoga na salteru,redovito bi posjecivao ostale drzavne organizacije kako bi provjerili njihovo medicinsko stanje.EMS bi uvijek bio na raspolaganju gradjana.Uspostavio bi bolji kontak i bolju vezu izmedju drugih organizacija.

3
. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Potrudio bih se da imam sto vise ljudstva u organizaciji kako bi bili sto aktivniji.Uveo bi bolju komunikaciju izmedju kolega..Imao bi aktivan tim koji bi pazio da sve ide kako treba.Na pocetku bi svaki radnik EMS-a trebao imati minimalno 6 godina IC a 14 godina OC.Nagradjivao bi svakog radnika koji bi se trudio.Bio bi aktivan sa regrutacijama.Kada bi bio netko od pacijenta ozljedjen probao bi da napravimo sto bolji Roleplay npr. da ga opeririram,previjam rane.

Rankovi

1. Suspend 48H

2. Suspend 24H

3. Doktor na obuci

4. Pripravnik

5. Medicinar

6. Ambulanta

7. Medicinski Tehnicar

8. Ambulanta

9. Stariji Medicinski Tehnicar

10. Civilni Odjel

11. Pedijatar

12. Mladji Doktor

13. Doktor

14. Stariji Doktor

15. Psihijatar

16. Hirurg

17.Labaratorijski Tehnicar

18. Mladji Pilot

19. Stariji Labaratorijski Tehnicar

20. Stariji Pilot

--------HS--------

21. 010 | Supervizor Obuke

22. 09 | Glavni Pilot

23. 08 | Vodja Labaratorije

24. 07 | Sef Smjene

--------HC--------

25. 06 | Kontrola Rada

26. 05 | Inspektro Zdravlja

27. 04 | Supervizor

28. 03 | Assistent Direktora

29. 02 | Zamjenik Direktora

30. 01 | Direktor​

Profa Silnii

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo,pozvani ste na intervju za EMS koji će se održati na GRANDRP diskordu u nedelju 06.04.2025. u 18h.Budite 5 min pre početka u čekaonici.Ukoliko imate nekih pitanja ili problema u vezi ispitivanja kontaktirajte me na diskordu.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom