- değerli oyun yapımcıları napal ve mazhor: değerli yapımcı floki :58139 Değerli kardeşim gizem redania'nın haksız yere yasaklandığını düşünüyorum, kara listeye alındı: gizem redania, altın kalpli değerli bir sammi, bu kadar büyük bir suçu olan iyi bir insanın hesabı tehlikeye atacağını düşünmüyorum, biliyorum: gizem redania daha önce yasaklanmış bir oyuncuya yardım edecek biri değil. Gizem Redania adminlere yalan söyleyecek bir kişi değil: Gizem Redania firmasının 58139 sayılı hesabının açılmasını talep ediyorum. Elimde hiçbir delil yok. Gizemi çok iyi biliyorum: NAPAL @mazhor.@floki@boby, sevgili dostumun cezasını yeniden gözden geçirmenizi ve onu affetmenizi rica ediyorum. Sevgili yöneticiler, mantıklı düşünmenizi rica ediyorum. Bir kişinin oyuna para yükleyeceğini ve ardından bu hesabı riske atacağını anlıyor musunuz?
- (not: Hiçbir kanıtım yok, sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim, bağlantı rastgele seçilmiş bir bağlantıdır)
- (not: Hiçbir kanıtım yok, sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim, bağlantı rastgele seçilmiş bir bağlantıdır)