Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera EMS-a : Andrija Salamanca 50521

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrija Salamanca

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Andrija
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:5-7h
5. Vaš Discord:akimakisaki6451454
6. Vaše ingame ime: Andrija Salamanca
7. Vaš ID:50521

Dodatne informacije

1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Mogućnost podizanja organizacije na veći nivo..

Imam dosta iskustva u državnim organizacijama, dobar sam prema svim kolegama.
Obožavam timski rad i poboljšanje sam organizacije u prošlim mandatima bio sam HC tako da znam kako da radim na većim činovima pa čak i na poziciji direktora.
Moje sposobnosti su bezprekorne imam velike intuicije i želeo bih da podignem organizaciju na veći nivo.

- Poboljšavanje medicinskog Roleplay-a

Imam plan za uvođenje novih medicinskih pregleda kao što su: Ušni pregled,Ocni pregled,Sistematski pregled.
I još neke dodatne stvari koje bih poboljšale i sam roleplay a i samu bolnicu.
Obezbedjenje bolnice bih bilo nepohodno u situacijama kada su lica agresivna i slično.

-Borba protiv korupcije

U prošlim mandatima imalo je problema sa korupcijom poput ubacivanja svojih ljudi i cuvanje od strane lidera.Kod mene to nije opcija imam dosta ljudi koje znam da i koji znaju svoj posao cak i više nego ja tako da bih sačuvao organizaciju od propasti timski rad je ključ ove organizacije i ja želim kao lider da tako ostane.

3. Vaš savet za poboljšanje Roleplay-a

3.1 Medicinski pregledi

Tokom mog mandata medicinski pregledi će biti poboljšani u smislu ušnog i očnog i sistematskog pregleda. Pri podizanju čoveka radio bih se improvizovani pregled gde će čovek da prati baterisku lampu očima kako bih videli da li je coveku potrebno lečenje u bolnici.

3.2 Regrutacije

Regrutacije bih se radile 2 puta na dan kako bih se dobijali novi radnici da bih stekli nova iskustva u državnim organizacijama a i u poslu EMS-a.

3.3 Kamerica

Igrači ili kolege bih bile u obavezi da imaju uključenu kamericu kako ne bih bilo problema oko njih a i oko same organizacije.

3.4 Sandy Shores

Bolnica u gradu Sandy Shores bih imala istu smenu kao i glavna bolnica ali minimum u bolnici bih bilo 4 radnika. A radnici koji bih radili u toj bolnici dobijali bih bonuse na svoju platu.

3.5 Provere zdravlja

Po mom novom pravilu provere zdravlja bih trebale da budu 2 u danu gde bih se vršili ti sistematski pregledi.

3.6 Bolja komunikacija sa timom i ostalim organizacijama

Bolja komunikacija bih bila kad bih se uveli novi kodovi u EMS kao naprimer da : "Može neki HC na 2. Sprat."
Umesto toga bih se uveo kod 10-22 i lokacija.
A u organizacijama bih su trebali da se uvedu kodovi i za pričanje

3.7 Radnik sedmice

Radnik sedmice bih se nagradjivao sa novčanom sumom od 1.000.000$.

3.8 Selekcija Činova

1-suspend 24h
2-doktor na obuci
3-mladji doktor
4-doktor
5-senior doktor
6-framaceut
7-viši farmaceut
8-pilot
9-viši pilot
10-lab tehničar
11-viši lab tehničar
12-psiholog
13-pshijatar
14-Viši medicinski doktor
15-hirurg
16-Vodja pilotske jedinice
17-sistematolog
18-očni tehničar
19-ušni tehničar
20-fizioterapeut
High stuff
21-Akademik
22-Sekretar
23-Vodja glavne bolnice
24-zamenik vodje laba
High comand
25-Vodja laba
26-Vodja smene
27-Savetnik direkotra
28-Astitent direktora
29-Zamenik direkotra
30-EMS direktor

Hvala na čitanju.

Profa Silnii

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo,pozvani ste na intervju za EMS koji će se održati na GRANDRP diskordu u nedelju 06.04.2025. u 18h.Budite 5 min pre početka u čekaonici.Ukoliko imate nekih pitanja ili problema u vezi ispitivanja kontaktirajte me na diskordu.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom