Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41215
Players nickname
Vule Lacostovic
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Apr 3, 2025
Time
23:37
Proofs
https://imgur.com/K7vpbyr

vuzz

Player
Player
Dobro vece upravo sam video da je Administrator Aldin Vestapen promenio druzinu mog bana od 60 dana na 9999 dana ne znam sta bi to trebalo da znaci posto za g.p 1.4 se na main accountu dobija na 60 dana kao i sto bi ja trebao da dobijem a ne perma ban.

Moj id na Main accountu je 41215 Imam samo 2 accounta i vi ste me sve jedno kaznili.

Twink account je 71K id ne 41215

Kao i sto sam vam bio reko vec je moj brat igrao na ovom projektu jos odavno pa je prestao da igra. Posle toga sam ja na svom kompijuteru napravio Account 41215ID.Posle skoro 2 godine taj kompijuter se pokvario i bio sam primoran da zamenim kompijuter sa bratom(ovaj kompijuter koji sada koristim) i kada sam promenio odmah sam napisao Muji Simbi da sam promenio kompijuter.

Ja nisam znao da je moj brat igrao na ovom projektu pre mene na ovom kompijuteru. To sam saznao pre par dana kada sam dobio ban on mi je tada rekao da je igrao odavno i da je mozda da je to uzrokovalo ban.

Zelim da krenem da igram na ovom divnom projektu na mom Main accountu(41215). Voleo bih da razmotrite ovu zalbu i da mi poverujete posto nema vece istine od ovoga

takodje ako vec je toliko tesko da mi date unban molim vas kazite mi koji su to sve id-evi od tih accountova koji su "visak"

Hvala vam na vremenu koje ste odvojili da mi razmotrite ovu zalbu i nadam se najboljem rezultatu :)

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom