Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
63857
Players nickname
Maree Biber
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Apr 4, 2025
Time
23:40
Proofs
https://youtu.be/nop2MMIz5IY

Milos Rankovic

Player
Player
Pozdrav administracijo zelim da se oglasim povodom ove odluke iz razloga sto sam ja stvaljen u demorgan zbog P.Z.Z.1.1 sto je tacno ali sam imao dovoljan ic razlog jer je to lice imalo ilegalne stvari kod sebe i krenuo je da mi bezi tokom hapsenja.Inace sam clan 00 Agenata u GOV-u i meni je posao da idem undercover i trazim ljude po pijaci itd.Cim se to desilo mene je kontaktirao moj sef i asistent guvernera i rekao mi kako ja nista nisam skrivio i da to smem da radim jer sam 00 agent.Sve se vidi u pov kako lice nece da saradjuje i krece da mi bezi,a ja sam mu pre toga izbrojao sto se vidi u pov.Ja ne krivim admina Ady Benz-a zbog ove greske jer decko nije video sta se desilo od pocetka.Tako da Vas molim ako je ikako moguce da mi se upozorenje tj. warn za org jer sam potreban organizaciji sto ce potvrditi 9i moj sef. Sve cete videti u pov i nadam se da cete da uvazite moju zalbu. HVALA!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom