1. Vaše ime IRL
zan Pepić
2. Vaše godine:12
3. Vremenska zona:EET
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):radnim danima od 15:00 do 22:00 vikendom od 10:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-12 sati
6. Vaš Discord:dzanko1704
7. Vaše ingame ime
zan Zakuka
8. Vaš ID:64619
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Dosadio mi je rp zivot i znam koliko ljudi traze i cekaju admine pa sam htio da pomognem i adminima i civilima kao i vladinim organizacijama
2. Koje su vaše prednosti? Znam pravila grada i RP-a
3. Koje su vaše najveće slabosti? Malo sam predobar i dajem druge sanse al ne ako nije mute
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da i svakako nemam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne za sad ne
2. Vaše godine:12
3. Vremenska zona:EET
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):radnim danima od 15:00 do 22:00 vikendom od 10:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-12 sati
6. Vaš Discord:dzanko1704
7. Vaše ingame ime
8. Vaš ID:64619
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Dosadio mi je rp zivot i znam koliko ljudi traze i cekaju admine pa sam htio da pomognem i adminima i civilima kao i vladinim organizacijama
2. Koje su vaše prednosti? Znam pravila grada i RP-a
3. Koje su vaše najveće slabosti? Malo sam predobar i dajem druge sanse al ne ako nije mute
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da i svakako nemam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne za sad ne