Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
Laske Floww
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Apr 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Laskee

Player
Player
Na skoro svakoj zalbi sam dobio odgovor: Odbijeno, kazna ostaje , Rejected..... Dosao sam opet iako znam da sam smorio ali bi mi ta odluka znacila, da predjem odma na stvar i ne smaram puno. Dana kada sam dobio bl za lidera je verovatno kad sam bio lider neformalne kao kid/npc i priznajem svoju gresku, e sad razlog te bl je sigurno nesto od ova tri ( laganje za godine imao sam pre 13 sad imam 15 te sam lagao za godine, vodio bolnicara na branu dok mi nisu setali role i neformalnu ig , igranje na drugim rp projektima priznajem igrao sam fivem sa prijateljima neki njihov server nesto malo i zadnji moguCI razlog pokusaj nabijanja dissbanda ili warna tako nesto. Dobio sam u dm od Muje Simbe odg da mogu okaciti appeal za par meseci, nije mi se dalo cekat dao sam neke razloge i izvinio se i zelim postati lider organizacije kao svi noramlni ljudi. Nemam nameru nastaviti da smaram za appeal iako mislim da cu dobiti isti odg ali je vrlo moguce da se to promeni vec danas. Ukoliko vi kao Chief/Deputy Chief admini odlucite da treba da mi skinete bilo bi super. Ako moze da se skine sacekacu da prodju moje ig kazne pa cu se prijaviti za org. Eto voleo bih da se bar procita i razmotri. Ovo je moj poslednji appeal/zalba i verujem za pozitivno.

-----------------------------------------------

LP. Laske!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom