Pokusao da otkupi stvari od mene za RL pare prije godinu dana kada sam tek poceo da igram, nisam tada znao pravila uopste pa mi nije palo na pamet da prijavim.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zvizdi miBolje brt ako imas video dostavi jer slika je nedovoljno dokaza
Jos nisi nacuio kako se foliraju video zapisi?zvizdi mi
Dobro sine ja sam ti rekao ako hoces jer sliku bi ti vjrv odbilizvizdi mi
znam tebra sprdam se evo video je legao sad cekamo da ga rjeseDobro sine ja sam ti rekao ako hoces jer sliku bi ti vjrv odbili
Zasto si na chrome-u, a da jer tamo moze da se inspecta item na discordu, fore su ti za klinje eEvo ga i video kad smo vec toliko zapeli, Smakeo sam avatar i promjenio ID na tom disk kako ne bi nasao ali ipak je stigao da obrise prvu poruku, u svakom slucaju nije sve obrisao tako da evo vam. Vrijeme i datumi na porukama su isti kao i na slikama tako da ne mozete reci da je ista editovano fotosopom, ovaj video je samo potvrda onih slika gore da nisu izeditovane.
ahhaha koji sah mat nauci prvo pravila pa onda kaci dostavi tacan datum kad ti je prebacio novac i kad si mu ti prodao kazi datum neka procesljaju logove ali ovo sta radis je namerno namestanje bana vitalyu.lik koji je na zalbi za njega sam priznao da ima dva acaunta hahahahhahah mnogo se brukas po forumu.Batali to nije dobro za zdravlje.Moram priznati potrudio si se dobro za gazdu, nikada ne bi se sam ovako branio, ali ipak idete protiv mene. Šah mat momci.
ahhaha koji sah mat nauci prvo pravila pa onda kaci dostavi tacan datum kad ti je prebacio novac i kad si mu ti prodao kazi datum neka procesljaju logove ali ovo sta radis je namerno namestanje bana vitalyu.lik koji je na zalbi za njega sam priznao da ima dva acaunta hahahahhahah mnogo se brukas po forumu.Batali to nije dobro za zdravlje.
ahhaha koji sah mat nauci prvo pravila pa onda kaci dostavi tacan datum kad ti je prebacio novac i kad si mu ti prodao kazi datum neka procesljaju logove ali ovo sta radis je namerno namestanje bana vitalyu.lik koji je na zalbi za njega sam priznao da ima dva acaunta hahahahhahah mnogo se brukas po forumu.Batali to nije dobro za zdravlje.
ajde molim te ne mogu da docekam tu zalbu da se malo smejemoSprema se i tebi zalba samo cekaj
Malo pre bile poruke sad nema, ooooo meni te je zao...evo ga gazda ti i dalje brise poruke, samo sto se sada ukopao jer se na prvom videu jasno vidi da ima chat od njega a na ovom sada sa diskord aplikacije ne vidi, zasto? jer je obrisao poruku, a ja preko inspect elementa ne mogu da dodam poruku, tako da ste se malo zeznuli momci.![]()
Zovite šintere, od ovog lemura mi oči krvareMalo pre bile poruke sad nema, ooooo meni te je zao...