Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Molba za Unban I G.P 3.2. Nikola Armani

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4563
Players nickname
Djole LaCost
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Apr 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/y4v4x8

Djole__00

Player
Player
Dobio sam ban na 5 dana za psovanje porodice. Jesam opsovao, priznajem. Zalim se na administratora koji je doneo odluku na osnovu 7sec POV, bez mogucnosti da se zalim ili da obrazlozim na zalbi ispod. Dakle, na POV se ne vidi situacija ni pre ni posle moje psovke, a jasno se vidi da se lik u tom trenutku veoma glasno razdrao i meni probio slusalice sto se vidi na snimku koliko se jako razdrao, a ne vidi se ( jer je 7sec) sta je bilo pre i koliko je lik psovao pre i drao se da sam prosto morao u afektu da ga opsujem, bez krajnje lose namere, jer je lik pre toxican bio i naterao me bukvalno da ga opsujem. Administratora Nikolu molim da se malo otkaci od mene i da ne prihvata svaku zalbu na mene bez valjanog razloga i dokaza, sto se tice ove siutacije, Administraciju molim da me sagleda i unbanuje jer je ovo bilo krajnje mahinalno, a i nije sagledana cela situacija. Nece se vise ponoviti...Nadam se da cete imati ovo u vidu...LP :D

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Administrator donio ispravnu odluku , kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom