I was in the middle of a heist waiting for the hostage phase to begin when I got a "Connection lost" message. I tried to reconnect, but when that didn’t work, I completely closed Rage and restarted the game. When I logged back into my account, I got a message saying I was banned (Anticheat #934). I kindly ask you to review this… Before that, I had been AFK in-game the whole day.
Bio sam usred pljacke i cekao da pocne faza s taocima kad mi se pojavila poruka "Connection lost". Pokusao sam se ponovno spojiti, ali kad to nije uspjelo, ugasio sam potpuno Rage i ponovno pokrenuo igru. Kad sam se prijavio u svoj račun, izbacilo mi je poruku da sam blokiran (Anticheat #934). Ljubazno vas molim da to razmotrite... Prije toga sam cijeli dan bio AFK u igri.
Bio sam usred pljacke i cekao da pocne faza s taocima kad mi se pojavila poruka "Connection lost". Pokusao sam se ponovno spojiti, ali kad to nije uspjelo, ugasio sam potpuno Rage i ponovno pokrenuo igru. Kad sam se prijavio u svoj račun, izbacilo mi je poruku da sam blokiran (Anticheat #934). Ljubazno vas molim da to razmotrite... Prije toga sam cijeli dan bio AFK u igri.