Informacije
Dodatne informacije
- Vaše ime IRL: Angelo Dante
- Vaše godine: 16
- Vremenska zona: GMT+2
- Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 08:00 do 00:00
- Prosječna aktivnost po danu (Vremenski): 2-14h
- Vaš Discord: Progaming4359
- Vaše ingame ime: Dante Romanov
- Vaš ID: 66049
- Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
- Zašto želite postati admin?
Zato što mi je uvijek stalo do reda u gradu. Vidim koliko kaosa nekad zna biti i želim pomoći da to držimo pod kontrolom. Mislim da bi svojim iskustvom i znanjem mogao pridonijeti sigurnosti i organizaciji unutar grada. - Koje su vaše prednosti?
Vrlo sam angažiran, brzo reagiram, mogu ostati smiren u napetim situacijama i znam jako dobro komunicirati s građanima. Volim timski rad i uvijek gledam da poštujem pravila i donesem pravednu odluku. - Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad preuzmem previše odgovornosti na sebe i teško tražim pomoć. Također, kada imam puno zadataka, zna mi pasti koncentracija, ali trudim se da to ne utječe na moj rad. - Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam. Ako to znači da mogu pridonijeti serveru i zajednici, ostavit ću RP sa strane i posvetiti se ulozi admina. - Hoćeš li biti spreman prodati svoj biznis?
Apsolutno. Ako pravila to traže, odmah ga prodajem bez problema. - Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno Da. Istina je da sam student glazbene umjetnosti, pa mi raspored zna biti gust zbog proba i nastupa, ali svejedno sam svakodnevno aktivan i mogu odraditi sve adminsko što treba.
Hvala vam na čitanju ove aplikacije.
Srdačno
Dante Romanov
Srdačno
Dante Romanov