Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mateja Escobarr

Player
Player
Format za podnošenje prijave
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 12:00 do 20:00 zavisi kada sam slobodan
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 7h
6. Vaš Discord: tzs100
7. Vaše ingame ime: Zizy
8. Vaš ID: 50747
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zato što volim ovu igricu i ovaj server, i želim da doprinesem zajednici. Volim da pomažem drugim igračima, da održavam red i da budem deo tima koji se brine da sve funkcioniše kako treba. Takođe, smatram da imam dobar osećaj za pravdu, i mogu biti objektivan kad je to potrebno. Imam dovoljno vremena i volje da budem aktivan i da doprinosim razvoju i dobroj atmosferi na serveru. Uvek cu se truditi da budem posten prema svim igračima.
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su to što sam veoma aktivan na serveru, poznajem pravila i poštujem ih, uvek sam spreman da pomognem drugim igračima, smiren sam u konfliktnim situacijama i umem da rešavam probleme bez drame, komuniciram jasno i sa poštovanjem, trudim se da budem objektivan i pravičan bez favorizovanja, a uz to mi je iskreno stalo do dobre atmosfere i zajednice na serveru, zbog čega bih bio posvećen i odgovoran admin koji želi da doprinese stabilnosti i napretku servera.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Moje slabosti su to što ponekad previše analiziram situacije jer želim da donesem što pravedniju odluku, što može da me uspori u nekim momentima, i povremeno budem previše samokritičan jer mi je stalo da sve uradim kako treba, ali trudim se da iz toga učim i da se stalno unapređujem kako bih bio što bolji u svemu što radim, uključujući i potencijalnu admin poziciju.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Biću spreman.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis i biću spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Nema.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom