Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal I G.P. 3.2 I Nikola Armani

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4563
Players nickname
Djole LaCost
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Apr 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/y4v4x8

Djole__00

Player
Player
Dobio sam juce petodnevni ban za vredjanje porodice .Znam da sam pogresio i svestan sam greske koju sam rekao, ali Vas molim da me razumete samo ovaj put... U zatvoru sam bio i pricao sam sa likom iz susedne celije, ( imao je neki OOC problem, pa me je zamolio da pricamo OOC i da pojacam malo krug pricanja), a ovaj sto je bio samnom u celiji je bio valjda AFK i slusao sta pricamo... I na POV se vidi da se on meni razdrao i ja sam u afektu doso do njega i njega opsovao, znajuci da je strogo kaznjivo, i stojim iza toga da to ne treba da se dogadja... Posle me je isti taj lik i plus izudarao i ubio, i vredjao, a ja se na njega nisam zalio, niti cu, jer smatram i razumem da kad je lik razuman to kaze cisto onako iz zajebancije....Ako ikako mozete sagledajte me, ja vas iskreno molim, i obecavam da se vise nece ponoviti. Nadam se da mozete da mi oprostite i dozvolite da nastavim da igram, kao i od pocetka ovog projekta...LP :D

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kazna ostaje , vrjedjanje ne prastam i ne pruzam druge prilike za to​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom