30ak + min cekam da mi se okaci oglas, niko ga ne kaci i u medju vremenu vidim da svi pisu oglase u club chatu, posle par minuta odlucim se da napisem i ja oglas u istom gde me posle par minuta utisava admin Nikola Armanii kao i jos 10ak ljudi pored mene. Posle svih tih utisanja a i medju njima igrac pod imenom Muhit kaci oglas kako prodaje fam i to ne jednom vec takodje vise puta. Admin Nikola Armanii vidi sve to ali ga ocigledno boli k...c (da ne budem ne pristojan) da ga utisa te se sad zalim na tog administratora, pre ovog slucaja desavalo mi se mnogo puta da admini prave greske i da ne zele da priznaju i da prihvate gresku pa sam sad primoran da od danas kacim admina po admina za svaku gresku jer mi je pun k...c da sedim u demorganu po 3h ili budem utisan na 3h zbog njihovih gresaka... hvala.
Pravila za podnošenje žalbe: Tema treba biti oblikovana strogo prema obrascu; Naslov teme trebao bi ukratko opisati suštinu problema i nadimak administratora koji je izrekao kaznu (u protivnom administrator provjere ima pravo odbiti razmotriti žalbu). Primjer#1: Demorgan za DM| Abraham...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.