Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38149
Players nickname
nesecam se
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ZAu2Tk9

Jessica Cortiez

Player
Player
Dragi Mujo Simba proslo je 2+godine plus od kad sam dobio BlackList na vasem proektu GrandRp hteo bi prvo da se izvinim sto nisam postovo pravila i sam bio mali sad sam odrosto i nauci pravila i naucio sta sam pogresio izvinjavam se opet, moj zivot se promenio vo te dve godine i svatio sam da mi fali da igram GrandRp hocu da se vratim da ugram i da ostvarim spomene sa mojim drugarima kako svi da se druzimo i da se zajebavamo al takodze da postujemo pravila, Molim vas da mi se da jos jednu sancu i da opet zaigram, Prihvacam MoneyWipe + nesecam se mog RokstarSocialClub acc jer nisam igrao godinu dana na kompu pa sam uradio novi Steam i dobio sam novi RokstarSocialClub ako nije to problem takode sak se preselio i mislim da se IP promenio posledni put kad sam bio logran na acc, Izvinjavam se opet i hteo bi UnBlacklist… Hvala opet pre svemu i ako bude negativan odgovor drago mije da sam probao.🩷

Status
Not open for further replies.
Top Bottom