Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29305
Players nickname
Filip Milosevic
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Apr 9, 2025
Time
11:31
Proofs
https://youtu.be/GA435DGXI-A

Filip183

Player
Player
Postovani Mujo,Abrahame ja sam krajem januara 2025 godine napravio pauzu jer sam iskreno da vam kazem iznervirao malo jer sam dobio kaznu za g.p 3.1 i prestao sam igrati do preksinoc kad mi je drug javio da je vidjeo moj id na nekome parkingu i da mu je prisao ali je lik napustio igru.Ja sam odma sjutra dan opet kupio gta i usao na acc i vidio da nema mog sultana i jos nekih auta i 300k.Ja sam se uspanicio stavio 2fa na account i pisao adminu da mi je account hakovan on je rekao da ce "proveriti" na kraju on nije vise odgovarao pa mi je drug rekao da smislim pricu i da okacim za g.p 1.1 i da cu dobiti unban.Ispao sam naivan jer sam mislio da ako slazem da mi je neki drug usao na account a ne haker jer sam se plasio da necu moci dobiti unban jer sam video da nekima traze ime starog social cluba a ja to stvarno ne znam preselio sam se u crnu goru i dobio novi pc za poklon za preseljenje a stari je prodan i nisam znao da se to treba javiti muji i jako mi je zao na mojim greskama i izvinjavam se administraciji sto sam slagao i nadam se da mogu dobiti unban i nikada vise necu napraviti slicnu gresku prihvatam money wipe i ostalo samo zelim igrati na ovome divnom projektu.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Ime social cluba na kojem je nalog napravljen?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom