Postovani Mujo,Abrahame ja sam krajem januara 2025 godine napravio pauzu jer sam iskreno da vam kazem iznervirao malo jer sam dobio kaznu za g.p 3.1 i prestao sam igrati do preksinoc kad mi je drug javio da je vidjeo moj id na nekome parkingu i da mu je prisao ali je lik napustio igru.Ja sam odma sjutra dan opet kupio gta i usao na acc i vidio da nema mog sultana i jos nekih auta i 300k.Ja sam se uspanicio stavio 2fa na account i pisao adminu da mi je account hakovan on je rekao da ce "proveriti" na kraju on nije vise odgovarao pa mi je drug rekao da smislim pricu i da okacim za g.p 1.1 i da cu dobiti unban.Ispao sam naivan jer sam mislio da ako slazem da mi je neki drug usao na account a ne haker jer sam se plasio da necu moci dobiti unban jer sam video da nekima traze ime starog social cluba a ja to stvarno ne znam preselio sam se u crnu goru i dobio novi pc za poklon za preseljenje a stari je prodan i nisam znao da se to treba javiti muji i jako mi je zao na mojim greskama i izvinjavam se administraciji sto sam slagao i nadam se da mogu dobiti unban i nikada vise necu napraviti slicnu gresku prihvatam money wipe i ostalo samo zelim igrati na ovome divnom projektu.