Informacije
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Diskord: kiklopatakk
6. Vaše Ingame ime: Filip Romanov
7. Vaš ID: 10381
Dodatne Informacije
1. Lider za... NG ( National Guard )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1) Zeleo bih da se oprobam u liderstvu neke organizacije zato sto smatram da sam spreman i odgovoran za ovu poziciju.
2) Od samog pocetka igranja na serveru sam bio u STATE organizacijama i svuda sam bio HC. Dosta sam proveo u mandatu Ognjena Puntika gde sam i stekao ljubav prema NG-u. Zeleo bih da RP popnem na novi nivo i omogucim ljudima da se osecaju kao pravi vojnici.
3) Mislim da je NG jedna od najvaznijih organizacija na celom serveru zbog Ammo Runn akcija koje omogucavaju ostalim organizacijama normalno funkcionisanje i stvarno bi mi bila cast da vodim organizaciju poput ove.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Imao bih jasne kriterijume i pravila koja bi svi clanovi morali da poštuju kako bi organizacija funkcionisala ozbiljno i profesionalno. Ne bih dozvolio da svako radi sta zeli, a posebno ne bih tolerisao bilo kakvo vredjanje ili omalovazavanje unutar organizacije. Svako krsenje pravila rezultiralo bi suspenzijom ili cak otkazom, u zavisnosti od tezine prekrsaja. Regrutaciju bih vrsio na svaka dva dana ili svaki dan, u zavisnosti od broja clanova. Svaki clan bi morao da poznaje osnovna pravila grada kao i pravila NG-a. Posebnu paznju bih posvetio Patrol Log sistemu na Discord-u gde bi clanovi radili evidenciju o akcijama na kojima su bili, kada su dosli na smenu, sta su uzeli iz skladista... Na kraju radne nedelje najaktivnije clanove bih nagradjivao novcanim nagradama od 100 hiljada, a na svakodnevnom nivou bih delio bonuse svim clanovima organizacije koji su tu u datom trenutku. Svaki cin bi imao svoju uniformu radi boljeg prepoznavanja na terenu. Svaki dan bih organizovao takticke vezbe kako bi ljudima bilo zanimljivo i kako bi stekli znanje.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Suspend 24h
3. Suspend 48h
4. Suspend 72h
5. Vojni rok
6. Kadet
7. Razvodnik
8. Desetar
9. Mladji vodnik
10. Kobra Operativac
11. Kobra Specijalista
12. Kobra Vodeci Operativac
13. VP Kadet
14. VP Vodnik
15. VP Zastavnik
16. Zamenik Komandanta Kobri
17. Zamenik Komandanta VP
18. Gardista
19. Stariji Gardista
20. Komandant Kobri
21. Komandant VP
22. Instruktor Obuke
23. Porucnik
24. Major
25. Zamenik Komandanta Garde
26. Komandant Garde
27. Brigadni General
28. General Major
29. Zamenik Generala
30. General
OPIS SPECIJALNIH JEDINICA I NJIHOVA ZADUZENJA:
Kobra:
KODOVI:
Kod A - Pucanje igre
Kod B - F8+U
10-1 - Svi u vrstu kod baraka
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno
10-5 - Ponovite poslednji prenos
10-6 - Zanemarite poslednji prenos
10-7 - Odjava duznosti
10-8 - Prijava duznosti
10-10 - Pucnjava
10-20 - Trenutna lokacija
10-99 - Situacija zavrsena
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Diskord: kiklopatakk
6. Vaše Ingame ime: Filip Romanov
7. Vaš ID: 10381
Dodatne Informacije
1. Lider za... NG ( National Guard )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1) Zeleo bih da se oprobam u liderstvu neke organizacije zato sto smatram da sam spreman i odgovoran za ovu poziciju.
2) Od samog pocetka igranja na serveru sam bio u STATE organizacijama i svuda sam bio HC. Dosta sam proveo u mandatu Ognjena Puntika gde sam i stekao ljubav prema NG-u. Zeleo bih da RP popnem na novi nivo i omogucim ljudima da se osecaju kao pravi vojnici.
3) Mislim da je NG jedna od najvaznijih organizacija na celom serveru zbog Ammo Runn akcija koje omogucavaju ostalim organizacijama normalno funkcionisanje i stvarno bi mi bila cast da vodim organizaciju poput ove.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Imao bih jasne kriterijume i pravila koja bi svi clanovi morali da poštuju kako bi organizacija funkcionisala ozbiljno i profesionalno. Ne bih dozvolio da svako radi sta zeli, a posebno ne bih tolerisao bilo kakvo vredjanje ili omalovazavanje unutar organizacije. Svako krsenje pravila rezultiralo bi suspenzijom ili cak otkazom, u zavisnosti od tezine prekrsaja. Regrutaciju bih vrsio na svaka dva dana ili svaki dan, u zavisnosti od broja clanova. Svaki clan bi morao da poznaje osnovna pravila grada kao i pravila NG-a. Posebnu paznju bih posvetio Patrol Log sistemu na Discord-u gde bi clanovi radili evidenciju o akcijama na kojima su bili, kada su dosli na smenu, sta su uzeli iz skladista... Na kraju radne nedelje najaktivnije clanove bih nagradjivao novcanim nagradama od 100 hiljada, a na svakodnevnom nivou bih delio bonuse svim clanovima organizacije koji su tu u datom trenutku. Svaki cin bi imao svoju uniformu radi boljeg prepoznavanja na terenu. Svaki dan bih organizovao takticke vezbe kako bi ljudima bilo zanimljivo i kako bi stekli znanje.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Suspend 24h
3. Suspend 48h
4. Suspend 72h
5. Vojni rok
6. Kadet
7. Razvodnik
8. Desetar
9. Mladji vodnik
10. Kobra Operativac
11. Kobra Specijalista
12. Kobra Vodeci Operativac
13. VP Kadet
14. VP Vodnik
15. VP Zastavnik
16. Zamenik Komandanta Kobri
17. Zamenik Komandanta VP
18. Gardista
19. Stariji Gardista
20. Komandant Kobri
21. Komandant VP
22. Instruktor Obuke
23. Porucnik
24. Major
25. Zamenik Komandanta Garde
26. Komandant Garde
27. Brigadni General
28. General Major
29. Zamenik Generala
30. General
OPIS SPECIJALNIH JEDINICA I NJIHOVA ZADUZENJA:
Kobra:
- Izvrsavanje visokorizicnih zadataka
- Talacke situacije i neutralisanje teroristickih pretnji
- Antiteroristicke operacije, upadi u objekte i spasavanje taoca
- Patroliranje po gradu radi sprecavanja dezerterstva
- Obezbedjenje vojnih objekata
- Kontrola pristupa u vojne baze i objekte
- Ucestvovanje u vojnim paradama i dogadjajima
- Zastita visokih vojnih lica
- Resavanje visokorizicnih operacija
KODOVI:
Kod A - Pucanje igre
Kod B - F8+U
10-1 - Svi u vrstu kod baraka
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno
10-5 - Ponovite poslednji prenos
10-6 - Zanemarite poslednji prenos
10-7 - Odjava duznosti
10-8 - Prijava duznosti
10-10 - Pucnjava
10-20 - Trenutna lokacija
10-99 - Situacija zavrsena
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!