Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Aplikacija za lidera National Guard | Djordje Sapphire

Djordje Sapphire

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: sapphiree033
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphire
7. Vaš ID: 47426

Dodatne informacije:

1. Lider za National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Smatram da je National Guard jedna od najbitnijih i najtezih organizacija za voditi, te ja sebe smatram dovoljno kompetentnim da vodim ovakvu organizaciju.

﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌

Dosta vremena sam proveo u National Guard-u kao i vrhovna komanda u istoj toj organizaciji, znam kako sta funkcionise. Vec imam spremnu ekipu koja zna kako i sta funkcionise u ovoj organizaciji takodje.

﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌

Sebe smatram za dosta smirenog i stalozenog coveka, imam smirenja da objasnjavam novima kako sta funkcionise, veoma sam tolerantan i mogu da prihvatim tudje greske i da im oprostim prvi put, medjutim ne dajem druge sanse...Organizovao bih nedeljne sastanke svih drzavnih organizacija kao sto su FIB, LSPD, SAHP, GOV i da tu vidimo koliko kome treba oruzija za dalji period, takodje necu dozvoliti da ikada bilo koje skladiste ostane prazno.

﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

1- Uveo bih posebne jedinice koje se zovu "S.F Operator" i "Chief Warrant Officer".

2- S.F. Operator (Special Forces): Posebna jedinica bez komadanta koja sluzi da eliminise neprijateljsku jedinicu u sto kracem roku. Prima naredjenja samo od Generala ili od njegovih zamenika.

3- Chief Warrant Officer: Posebna jedinica takodje bez komadanta koja sluzi da pokaze kolegama i gradjanima nacin rada u vojsci. Samo specijalni ljudi koji su dovoljno spremni ulaze u ovu jedinicu.

4- Svake nedelje bih drzao sastanke sa svojim ljudima da bih video da li se desio neki konflikt u toku nedelje ili neka situacija.

5- Pokusao bih da budem u sto boljim odnosima sa svojim kolegama iz drugih state organizacija i ne bih dozvoljavao nikakve konflikte medju nama.

6- Redovno bih radio snabdevanje municije ostalim organizacijama kao i svojoj.

7- Redovno bih izdavao bonuse svojim zaposlenicima na kraju svake smene.

8- Svaki novi vojnik koji se pridruzi dobija medicinsko osiguranje i dozvolu za oruzje koje idu na trosak organizacije.

Imam jos puno ideja koje ce biti odradjene ako budem postao lider ove organizacije!

Cinovi:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Cadet
4. Private junior
5. Private
6. Private senior
7. Corporal
8. Sergeant
9. Staff Sergeant
10. Master Sergeant
11. Chief Warrant Officer