Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
74485
Players nickname
Carlos Alhamdulilllah
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 10, 2025
Time of violation
17:54
Proofs
https://streamable.com/6be2s9

Duxe Haze

Player
Player
Nemam pov zato sto mi je kresao pov zahtevam da me admin odma banuje ako to nemoze nek stavi minimum sat iza dostavljanje pova kacicu ca unban appeal posto imam dovoljno dokaza da mi je kresao pov.

Duxe Haze

Player
Player
evo trenutak kresovanja desio se zato sto sam iskucio gamebar recording ili zbog neke druge stvari neznam priv put se desava iskucio sam gamebar zat ost osu mi pisali u tehnical support posto mi je stalno kresalo napisali su mi da disejblam game bar mislim da je t outicalo da mi se pov u nekom periodu sam prekine Watch Grand Theft Auto V 2025.04.10 - 17.50.21.07 | Streamable ovde palim pov nakon sto sam umro sa eventa cayo perico pa sam se vratio i kad sam krenuo da palim video sam da mi se nisu sacuvali ranije povovi i tu se vidi cim udjem nazad na grand samo mi prekine snimanje

Luka Jabuka128201930

Player
Player
evo trenutak kresovanja desio se zato sto sam iskucio gamebar recording ili zbog neke druge stvari neznam priv put se desava iskucio sam gamebar zat ost osu mi pisali u tehnical support posto mi je stalno kresalo napisali su mi da disejblam game bar mislim da je t outicalo da mi se pov u nekom periodu sam prekine Watch Grand Theft Auto V 2025.04.10 - 17.50.21.07 | Streamable ovde palim pov nakon sto sam umro sa eventa cayo perico pa sam se vratio i kad sam krenuo da palim video sam da mi se nisu sacuvali ranije povovi i tu se vidi cim udjem nazad na grand samo mi prekine snimanje
kad znas da namestas banove za pov evo tebi sad 30 dana uzivaj bubili

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
Posto je igrac priznao da ne poseduje POV, ID 34105 ce dobiti kaznu za P.D 1.7
Ukoliko imate crash log, napravite zalbu na kojoj cete priloziti to kao dokaz za unban.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom