Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | IRL Threatening / G.P.3.2 / Nacionalizam | Ady Benz

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44622
Players nickname
Nemanja Rosso
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Apr 10, 2025
Time
18:54
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/989115/#post-3462578

Nemanja Rosso

Player
Player
Pre nego sto krenem da pisem ovaj unban appeal zelim da se izvinim svim Makedoncima,nisam imao nameru nikog da uvredim.
Evo moja strana price zbog cega sam izvredjao igraca:
Igrac Hakala Acronix i ja smo nekad bili u istoj familiji i kada smo bili u istom famu sve je bilo super. Kada sam ja napustio tu familiju on je mene provocirao zbog mog RL izgleda za sta nemam nazalost dokaze,takodje me je 2 nedelje provocirao i po Club Chatu i nazivao svakakvim imenima. Na snimku se jasno cuje gde igrac izgovara "Evo ga debeli cvarak" i "Da li si kupio taj teretni voz da te vozi negde", znam da vi mislite dato nema ikakve veze sa OC vredjanjem ali verujte mi da itekako ima. Ja sam na sve te uvrede precutao. To vece kada sam ga izvredjao sam bio jako nervoza i njegova poruka u Club Chatu "Gde si debeli cvarak" je bila kap koja je prelila casu i otisao do njega i izvredjao. Ja vas ovim putem molim da se meni ban skine jer nisam imao nikakvu nameru da bilo koga uvredim jer ponavljam momak je mene 2 nedelje provocirao i mnogo mi je krivo sto nemam dokaze za to.Na ovom projektu igram jako dugo i veoma mi je drag jer sam ovde upoznao dosta prijatelja.

Nadam se pozitivnom odgovoru !

Nemanja Rosso

Nemanja Rosso

Player
Player
A to sto si ti meni pretio da ces me nac i lupis dva samara to si me nazivao pod imenom "kidaro" to sto ne napises da si me vredjo i ti kad smo blejali svi na bubici i ja upalio kameru i ti si mene isto poceo da vredjas za moj fizicki izgled
Momak ja potpuno razumem da ti ne zelis da se ja vratim na projekat u skorije vreme,ali nema potreba da siris lazi ovde po forumu.
LP :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom