Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alex santos
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Apr 11, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/994796/#post-3481139

Alexios Santos

Player
Player
Admin je samo moj tim kaznio
Igrac 54652 lagano mu je brojano i kada je izasao uzeo je da javi na radio da ne dolazi cime krsi pravila fail rp kako drzi radio ako drzi i pusku nakon toga mu je receno da udje u dzipa ,dzip je udaren i receno mu da udje u jugulara na snimku se cuje kako na 00:28 igrac klikce dugme space da bi preskocio stranu puta sto spada u fear jer nema strah za svoj zivot i odmah vadi pistolj zar to nije FEAR

ZA VDM a na snimku se vidi da je igrac 57421 na 00:18 sekundi se zakucao u dzipa sto je ok mislili smo auto put je ali se taj isti vratio i prekrsio VDM
00:21 se vidi kako se vraca i gazi namerno igraca 41777 na 00:30 se vidi isto tako je izasao sa oruzijem sto krsi Fear of Weapon
ja sam dobio kaznu za cl ali msm da je pravedno da i ovi igraci budu kaznjeni.
57421 nema pravo gaziti ljudi i nema strah da izadje sa puskom gde su svi sa oruzijem
54652 nema strah za svoj zivot i koristi radio kada mi koristimo RP situaciju i niko od njih nije kaznjen samo smo mi nije fer pravila su ista za sve valjda

Alexios Santos

Player
Player
Ako cemo igrati roleplay ovi sa autom ne bi smeli da prilaze i da iskacu iz auta ako je njihov covek kod nas jer ga mozemo ubiti to su prekrsili svi oni

Alexios Santos

Player
Player
Admin mi je dao Upozorenje i 180 minuta za sta samo da mi se objasni ? od kad se upozorenje daje za CL... ?

Alexios Santos

Player
Player
Prigovor

Kao sto mozes da vidis, akcija je organizovana. Lokal je poslat 30 sekunde pre nego sto sam napustio auto, takodje sve je bilo objasnjeno agentima kako da reaguju. Sto sto mene tice, receno mi je da napustim vozilo i udjem u dzipa koji leti po mapi, nijednog trenutka nisam reagovo dok niste sklonili puske i zapucali na agente. Lep pozdrav. (Posto ste neodlucni)

Neno ovde smo da se igramo, al vi koliko pravila krsite to nije normalno. To sto igrate na kartu uzmi ga sa auto-puta i odvedi ga na sigurno za rob to je druga prica, da pravite talacku to bi druga situacija bila, ali posto failte konstatno, nasao sam resenje.
nasao si resenje sto si skinuo hack da nas ubijas Watch hakovi | Streamable
a lokas se ne vidi i ne mozes da zoves na radio sa puskom dok ti puska na glavi da znas pravila ne bi radio to i tvoji ljudi gaze moje i dolaze ne mareci da ti mozes poginuti malo vise pazite sta radite a ti i ja se znamo odavno meni nije da ja tebe kacim ali nije ni to lepo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom