Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alex santos
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Apr 11, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/994796/#post-3481139

Alexios Santos

Player
Player
Admin je samo moj tim kaznio
Igrac 54652 lagano mu je brojano i kada je izasao uzeo je da javi na radio da ne dolazi cime krsi pravila fail rp kako pise na radio ako drzi i pusku nakon toga mu je receno da udje u dzipa ,dzip je udaren i receno mu da udje u jugulara na snimku se cuje kako na 00:28 igrac klikce dugme space da bi preskocio stranu puta sto spada u fear jer nema strah za svoj zivot i odmah vadi pistolj zar to nije FEAR.. Ne znam zasto nije kaznjen za ovo sto radi

ZA VDM a na snimku se vidi da je igrac 57421 na 00:18 sekundi se zakucao u dzipa sto je ok mislili smo auto put je ali se taj isti vratio i prekrsio VDM
00:21 se vidi kako se vraca i gazi namerno igraca 41777 na 00:25 isto na 00:30 se vidi isto tako je izasao sa oruzijem sto krsi Fear of Weapon
ja sam dobio kaznu za cl ali msm da je pravedno da i ovi igraci budu kaznjeni. pravila vaze za sve igrace ista.
ukratko
57421 nema pravo gaziti ljudi i nema strah da izadje sa puskom gde su svi sa oruzijem
54652 nema strah za svoj zivot i koristi radio kada mi koristimo RP situaciju i niko od njih nije kaznjen samo smo mi nije fer pravila su ista za sve.

Select for moderation

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nedovoljno dokaza za ikakav VDM , nije kaznjen ni vas Dzip kad je krenuo a zakacio agenta , jer se nalazite na sred autoputa
Sto se tice FearRp-a nigdje nije prekrsen , komunikacija nije oduzeta niti u jednom momentu
CL kazne date ispravno i ostaju​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom