English: So while me and my friends were waiting for the event King of the hills I was punching my friend and while i was punching him we saw another person get close to the event circle so i pulled out my revolver and I somehow hit my friend with the revolver while punching him and I insta killed him and got banned for anti cheat. I didnt mean to kill him nor to use any bugs and I didnt even know i could hit someone for 53 with a revolver without shooting.
Srpski: Dok smo ja i moji drugari čekali događaj Kralj planine, ja sam udarao svog drugara i dok sam ga udarao, videli smo da se drugi igrac približava krugu događaja pa sam izvukao revolver i nekako sam udario svog drugara revolverom i odmah sam ga ubio i dobio ban za anti-cheat. Nisam hteo da ga ubijem niti da koristim bilo kakve bug-ove, a nisam ni znao da mogu nekoga da udarim revolverom za 53 bez pucanja.
Srpski: Dok smo ja i moji drugari čekali događaj Kralj planine, ja sam udarao svog drugara i dok sam ga udarao, videli smo da se drugi igrac približava krugu događaja pa sam izvukao revolver i nekako sam udario svog drugara revolverom i odmah sam ga ubio i dobio ban za anti-cheat. Nisam hteo da ga ubijem niti da koristim bilo kakve bug-ove, a nisam ni znao da mogu nekoga da udarim revolverom za 53 bez pucanja.