e ovako posto vidim da mi odbijate svaku zalbu koju postavim samo hocu da kazem da mi se mnogo igra na serveru na 41215ID posto to je moj main account.Ja stvarno ne znam o kojim se sve to accountima radi posto ja samo predpostavljam da sam dobio ban zbog bratovog starog acca i uvek kada postavim zalbu napisete mi da je odbijeno twink je unappeable ili sta vec ali moj 41215 je moj main account nije ni jedan drugi mnogo sam ljudi upoznao ovde i ne zelim da dopustim da sve to ode u vodu za neku sitnu gresku molim vas da pogledate ovo i da resimo to sto pre jel sa sam na ovom srw igrao svaki dan i dan i noc bez prestanka i tako uspevao da upoznam mnogo dobre ljude...Mnogo mi se igra i voleo bi da zaigram na svom main accountu 41215...
ne zelim da dve godine truda i rada na ovom divnom projektu tek tako ode a ni jednom nisam dobio ban i sad sam dobio i to permu na mom main accountu a ne 60 dana kao sto pise posto je naravno 41215 moj main account
i takodje moj brat ne igra na ovom projektu vise tako da neznam sto bih ste pomisliili da je to moj main
molim vas sto pre da se ovo resi jel mnogo volim i igra mi se na ovom serveru hvala nadam se da cete ovo videti.
i takodje mnogo ljudi koje dugo poznajem me pitaju sta je bilo sto ne igram i slicno a meni je zao i sramota da im kazem da sam banovan zauvek.
Pristajem takodje na moneywipe i sta se treba da se uradi da bih 41215 bio unbanovan
ne zelim da dve godine truda i rada na ovom divnom projektu tek tako ode a ni jednom nisam dobio ban i sad sam dobio i to permu na mom main accountu a ne 60 dana kao sto pise posto je naravno 41215 moj main account
i takodje moj brat ne igra na ovom projektu vise tako da neznam sto bih ste pomisliili da je to moj main
molim vas sto pre da se ovo resi jel mnogo volim i igra mi se na ovom serveru hvala nadam se da cete ovo videti.
i takodje mnogo ljudi koje dugo poznajem me pitaju sta je bilo sto ne igram i slicno a meni je zao i sramota da im kazem da sam banovan zauvek.
Pristajem takodje na moneywipe i sta se treba da se uradi da bih 41215 bio unbanovan