Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na pogresno donesenu odluku I Tajksi Fushiguro

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8317
Players nickname
Sakal Polumental
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Apr 13, 2025
Time
23:19
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/996596/#post-3487114

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Slucaj Approved - P.Z.Z.1.1|8317

Admin je pristrasan. Cim je video da se radi o meni prihvatio je resavati iako sam IC zvao drugog admina da speca sto se moze i videti u klipu.

8317 - Kaznjen za 6.15 - ok uradio sam to namerno svestan da imam prime i da mi nista ne mogu sa warnovima i ostalim. To je ok.
57792 - Kaznjen za PG, vezivao sa pistoljem, sto govori o tome da Administrator Tajski vidi odlicno i nema problema sa time. To je ok.

Sada postavljam pitanje: Zasto igrac 41968 nije kaznjen za MG(na pocetku, zna ko sam a Stranac sam mu na snimku) i PG(na kraju kada mrtav drzi taster N i prica)??? Nije mi jasno kako sve vidi a to ne vidi? Razlog je sto je to licna osveta ma koliko se folirao. (Za PZZ 1.1 je kaznjen od Admina koji je specao)

Ovde je klip od pre par dana gde se vidi da nije sposoban biti admin jer ne zna RP pravila. Ne zna sta je Fear i RP2 Win
Zato smatram ovo licnom osvetom da prihvata forum zalbe gde sam ja kako bi ispao baja.. i onda od tog slepila ne vidi greske ostalih.

Takodje Tajksi, zamolicu te da posto imamo sukob, ne prilazis mi, ne resavas moje zalbe, ne dolazis na diskord nepozvan. Jer udjes i cutis i neprijatno nam je.. nismo te zvali niti zelimo da se druzimo sa tobom. nisi igrac vec Administrator servera pa se tako i ponasaj.

Hvala administraciji u resavanju admina koji su tu iz licnih interesa, farmanja tiketa, osvete ili cega vec da sluze igracima i poboljsanju RP.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ne moze dobiti 3 kazne nikako , ako je kaznjen vec za FearRp za tu situaciju kako ce onda dobiti MG i PG za istu situaciju , 1 kazna = 1 situacija , admin je donio sasvim ispravnu odluku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom