Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM, Bezanje u GZ, MG, NonRP I ID 3698 7164

Status
Not open for further replies.
Your ID
2102
Players nickname
Nani Armone
Suspect ID
3698
Date of violation
May 8, 2022
Time of violation
23:33
Proofs
https://streamable.com/0ixosh

Nani_Armone

Player
Player
Momci pokusavaju krasti aute, dolaze na fam kucu, i onda kad smo ih vijali i pucali pobegli u GZ i prave se ludi kao da se nista nije desilo.(ID 3698)+VDM

MG - 7164, imam masku na sebi obucen sma u fam putfit a lik mi vice Nani Nani.

NonRp -13955 Lik je isto bio kod nase fam kuce ali sam ja kasnije upalio snimanje pa taj dokaz nemam ali evo dok ja ubijam i to je mesto zlocina on se voza tuda unistava rp i preti forumom.

Mista Bombastik

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
Imate 12 sati da dostavite POV od cijele situacije

Hugo Perla

Player
Player
Brate sta mene stavljas za NonRP hahaha ja sam se vozio tamo i gledo sta se desava, a to sta je tvoj clan porodice i clan SAHPA-a puco nakon 15min te iste likove ispred Glavne Bolnice ja mu nisam kriv, snimio sam ga i postavio na forum. Lp

Hugo Perla

Player
Player
I molim admina da kazni ovog sta je snimio ovo jer radi PG autom i MG pricanje na Discordu u vrijeme gejma

Mango

Player
Player
Druze moj razmisli prvo sta postavljas na forum pogledaj dobro gdje ti grijesis krsis dosta pravila druze pg pucas u gz vridjedas mg pricate na diskordu iskoristavas poziciju drzavne organizacije sahp pa mozes pucati u gz molim admina da jos jednom dobro razmotri situaciju i dodjeli ovom djecaku ovdje njegovu zasluzenu kaznu hvala unaprijed jer lik izgleda nije ok sq glavom hvala na saslusanju i molim vas jos jednom da razmotrite dobro grijesili smo i mi dosta toga sto se vidi na snimku vdm ali smo se branili kako nas ne bi ubio u safe zoni hvala jos jednom postovani

Alon.

Player
Player
Druze Ti si prekrsio vise pravila nego oni nemoj da se pravis pametan kad neznas pravila

Nani_Armone

Player
Player
Druze moj razmisli prvo sta postavljas na forum pogledaj dobro gdje ti grijesis krsis dosta pravila druze pg pucas u gz vridjedas mg pricate na diskordu iskoristavas poziciju drzavne organizacije sahp pa mozes pucati u gz molim admina da jos jednom dobro razmotri situaciju i dodjeli ovom djecaku ovdje njegovu zasluzenu kaznu hvala unaprijed jer lik izgleda nije ok sq glavom hvala na saslusanju i molim vas jos jednom da razmotrite dobro grijesili smo i mi dosta toga sto se vidi na snimku vdm ali smo se branili kako nas ne bi ubio u safe zoni hvala jos jednom postovani
Prvo napadate, upadate u fam house i onda bezite u GZ i kao pravite se ludi kao sto vas pucam.

Mango

Player
Player
Prvo napadate, upadate u fam house i onda bezite u GZ i kao pravite se ludi kao sto vas pucam.
Kume moj bez ikakvog razloga si nas pucao tvoja fam kuca nije geto da se pucas kako ti kurcu cejf imam pravo da prodjem da vidim ispred kuce ako hocu aa ti nemas pravo da me pucas i ubijas bez rp razloga druze ne pravi se lud znas ne znas pravila pratili smo lika do fam kuce i odma ste krenuli da nas pucate bez ikakvog razloga jer vam je on javio na diskordu da ga prati neko i ti da se napravis heroj ee da i to sam zaboravio jos jedno pravilo si prekrsio to je rps pravis se neki heroj spasitelj ti si lud najjaci ovo ono i dolazis u gz picat smijesan si kume moj

Nani_Armone

Player
Player
Kume moj bez ikakvog razloga si nas pucao tvoja fam kuca nije geto da se pucas kako ti kurcu cejf imam pravo da prodjem da vidim ispred kuce ako hocu aa ti nemas pravo da me pucas i ubijas bez rp razloga druze ne pravi se lud znas ne znas pravila pratili smo lika do fam kuce i odma ste krenuli da nas pucate bez ikakvog razloga jer vam je on javio na diskordu da ga prati neko i ti da se napravis heroj ee da i to sam zaboravio jos jedno pravilo si prekrsio to je rps pravis se neki heroj spasitelj ti si lud najjaci ovo ono i dolazis u gz picat smijesan si kume moj
Nasa fam kuca nije u gradu, imali smo dovoljan rp sto ste pratili i CR radili i sto ste hteli da ukradete auto kod autoradionice, hmm.Imate srece sto nemamo POV od cele situacije.
Sta si zapeo za taj diskord, i vi pricate boli me briga za to.
Nego bezite ko male p... u gz.
Prvo si radio pg sa bugatijem ides offroad, vdm si radio, ponegao u gz, i bezis iz rp tako ste se pravis da ne znas sto pucam.

Niko

Active Member
Leader of unofficial org
Ti Mango i Hugo se ne pravite pametni tu da vam ne kacim kad ste me car rammali kroz pola grada da me zgurate sa ceste. Obadvoje, plavo beli thrax i jos isto crveni lambo al sta god bio… sta niste stavili to a ne kad ste pobegli u gz…

Mista Bombastik

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 3698 dobit će kaznu za VDM
  • Vi, ID 2102 dobit će kaznu za Pravilo zelene zone 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom